Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
blog change

DIRECT Service Groep toont betrokkenheid bij Arnhem

Laatste update op 22 april 2021 om 04:08 pm
Leestijd: 2 minuten

DIRECT Service Groep, het moederbedrijf van DIRECT Klantcontact en DIRECT Payrolling & Staffing, voelt zich als puur Arnhems bedrijf nauw betrokken bij het maatschappelijk reilen en zeilen in de stad en levert daar graag een bijdrage aan. Ook op dat front gaat het bedrijf het nieuwe jaar meteen maar lekker voortvarend van start: DIRECT Service Groep was afgelopen zaterdagavond 4 januari een van de sponsors van Hard4MS, een muziekfestijn wat plaats heeft gevonden in Luxor Live.

Hard4MS is enkele jaren geleden in het leven geroepen om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS (Multiple Sclerose), een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel met een totaal onvoorspelbaar ziekteverloop. Voor deze letterlijk en figuurlijk zenuwslopende ziekte is nog steeds geen medicijn gevonden dat totale genezing biedt. Om de ziekte op zo’n kort mogelijke termijn volledig onder controle te krijgen, is nog veel onderzoek nodig.

Recordbedrag

De organisatie van Hard4MS kon de afgelopen jaren in totaal al € 10.465,32 overmaken aan het Nationaal MS Fonds, een stichting die niet door de overheid met subsidies gesteund wordt en dus volledig afhankelijk is van donaties en sponsoring. Voor aanvang van deze vierde editie stond de teller bij Hard4MS al op een recordbedrag van € 4.241,42. Organisator Jeroen Venema is dan ook zo trots als een pauw: “Het is ongelooflijk wat we met een klein groepje vrijwilligers hebben neergezet. Ieder jaar opnieuw kunnen we meer geld doneren. Geweldig toch?”

Steun aan goede doelen

Algemeen directeur Rob Wennink van DIRECT Service Groep stelt dat dit jaar meer Arnhemse goede doelen op steun van het bedrijf kunnen rekenen: “DIRECT Service Groep is een onvervalst Arnhemse organisatie”, aldus Wennink. “Wat ruim 25 jaar geleden op een zolderkamer in het Spijkerkwartier begon als kleinschalig bedrijfje in secretaressediensten, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met ruim honderd medewerkers en een prachtig kantoorpand aan de Jansbuitensingel. Met activiteiten als onze sponsorloop voor de stichting Leergeld Arnhem van het afgelopen jaar en nu weer de sponsoring van dit muziekfestijn, dragen we graag ons steentje bij aan de Arnhemse maatschappij.”

Bekijk hieronder de korte fotoreportage van het afgelopen weekend:

betrokken bij Arnhem DSG
betrokken bij Arnhem
betrokkenheid bij Arnhem
betrokken bij Arnhem DSG goed doel
betrokken bij Arnhem goede doel
betrokken bij Arnhem goede doel
  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top