Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
blog-jubilieum-10-jaar-Cathelijne

DIRECT Klantcontact neemt Your Connection over

Laatste update op 25 augustus 2020 om 11:17 am
Leestijd: < 1 minuut

DIRECT Klantcontact heeft per 1 maart callcenter Your Connection uit Berkel en Rodenrijs overgenomen. Het Arnhemse bedrijf verstevigt daarmee zijn positie als marktleider op het gebied van antwoordservice en andere bereikbaarheidsdiensten voor het bedrijfsleven.

Dankzij de overname zag DIRECT Klantcontact het klantenbestand substantieel toenemen. Voor de klanten van Your Connection leidt de overname niet tot merkbare veranderingen. Positieve bijkomstigheid is dat ze dankzij de overname in staat worden gesteld hun bereikbaarheid verder te optimaliseren. DIRECT Klantcontact is namelijk niet alleen actief op het gebied van antwoordservice, maar biedt zijn relaties tevens diensten aan als e-mailafhandeling, Live Chat, social media services en webcare.

De veelzijdigheid van het 24/7 contactcenter vormde voor Your Connection de belangrijkste reden om aansluiting bij DIRECT Klantcontact te zoeken. DIRECT Klantcontact bestaat reeds sinds 1992 en wist in de loop der jaren een omvangrijk en gevarieerd klantenbestand op te bouwen, variërend van MKB-bedrijven tot beursgenoteerde ondernemingen.

Back To Top