Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Klantcontact accountmanager

Even voorstellen: Joyce Alberg (Accountmanager) komt DIRECT Klantcontact versterken!

Laatste update op 10 januari 2022 om 12:10 pm
Leestijd: < 1 minuut

Het DIRECT Klantcontact team wordt vanaf deze week versterkt door een nieuwe sales collega. Wij verwelkomen graag onze nieuwe accountmanager: Joyce Alberg!

Nieuwe accountmanager DIRECT Klantcontact

Joyce zal zich in haar rol als accountmanager richten op klanten en relaties door heel Nederland. Met haar reeds 20 jaar lange ervaring op het gebied van accountmanagement én zakelijke dienstverlening, zal ze van enorm toegevoegde waarde zijn voor het DIRECT team.

Bijdrage aan de gezamenlijke groei

“Een betrouwbare en goede dienstverlening staan hoog in mijn vaandel”, vertelt Joyce. Het is de oprechte ambitie om samen met haar collega’s een bijdrage te leveren aan de verdere gezamenlijke groei van de organisatie. Graag denkt ze mee over hoe je in lange termijnsamenwerkingen nóg beter op elkaar in kunt spelen, zodat beide partijen hun kracht zo efficiënt mogelijk weten in te zetten.

Zullen we linken op LinkedIn?

“Als accountmanager kom ik binnen DIRECT Klantcontact het sales team versterken. Ik streef ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen, een prettige relatie op te bouwen en tegelijkertijd collega’s in hun kracht te zetten. Met een gezonde dosis positieve energie ga ik graag deze nieuwe uitdaging aan. Ben je benieuwd naar wat ik nog meer doe of wat we  voor elkaar kunnen betekenen? Ik maak graag kennis met je! Liever linken op LinkedIn? Dat kan ook!”

Back To Top