Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Hey customer

‘Hey Customer!’: hét radioprogramma over klantcontact

Leestijd: < 1 minuut

Hoe ontdek je als ondernemer wat er speelt bij jouw klanten? Hoe richt je een optimale klantenservice in? En hoe zorg je voor blije klanten? Dit en meer komt maandelijks aan bod in Hey Customer! Presentatrice Martine Hauwert en co-host Rob Wennink nemen je elke maand mee door de verschillende fases van de customer journey. Samen praten ze met ondernemers – groot en klein – over effectief klantcontact en relatiebuilding.

Sinds donderdag 24 september is Hey Customer! elke laatste donderdag van de maand tussen 14:00 en 15.00 te horen op New Business Radio. Martine Hauwert: ”Het is inspirerend om met zoveel verschillende mensen uit diverse branches te praten over de customer journey. Er komt veel bij kijken en klantgericht werken is een vak op zich. Mooi om al die diverse verhalen en ervaringen van experts bij elkaar te brengen in dit programma”. Rob Wennink, Chief Empathy Officer (CEO) bij macs en Algemeen Directeur bij DIRECT Klantcontact: “Om co-host te mogen zijn van Hey Customer! is een ontzettende eer. Ik hoop de komende periode, samen met Martine, alle inspirerende verhalen van sprekers en experts te mogen uitlichten. Het klantcontact vak is gewoon zo ontzettend leuk!”

De eerstvolgende aflevering van Hey Customer! hoor je op donderdag 26 november van 14.00 tot 15.00 uur op New Business Radio. Tune in!

Over New Business Radio

New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Back To Top