Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Carin Copper

Leer ons kennen: Carin Copper, Teamleider

Laatste update op 21 februari 2023 om 04:13 pm
Leestijd: 3 minuten

Carin Copper heeft met haar jarenlange ervaring in het klantcontact afgelopen oktober 2022 de overstap naar DIRECT Klantcontact gemaakt. In haar splinternieuwe rol als Teamleider zal ze zich ontfermen over ons professionele team aan klantcontactprofessionals en natuurlijk de kwaliteit waarborgen. “Voor DIRECT Klantcontact heb ik een hele poos gewerkt als Teamleider voor GGD Hart voor Brabant en GGD Brabant Zuidoost. In deze rol was ik verantwoordelijk voor een team van 75 mensen per dag. De uitdaging hier zat ‘m vooral in het feit ik een deel van het team online moest coachen en aansturen, maar daarnaast ook een groot deel fysiek op locatie. Ik kwam bij de GGD ooit binnen als medisch adviseur, maar middels de korte lijnen intern kreeg ik al snel een andere rol. Ze hadden denk ik al snel in de gaten dat ik meer in mijn mars had. En ja, de rol van Teamleider stond (en staat nog steeds) op mijn lijf geschreven.”, vertelt Carin.

Mensenwerk

“Ik kan met zekerheid stellen dat klantcontact echt hét vak is waar ik mijn ei in kwijt kan. Ik heb in mijn eerdere carrière al 10 jaar gewerkt voor de OHRA. Ik heb daar diverse functies bekleed, van outbound klantcontactmedewerker tot aan retentiespecialist. In deze jaren heb ik ontdekt dat klantcontact een mooi vak is om het beste uit de mens te halen. Het gaat vaak om maatwerkoplossingen en echte gevoelens.”, vult Carin aan.

Rust in de chaos

“Misschien gek om te horen, maar ik houd van chaos. Zelf ben ik de rust zelve. Maar wat mij aanspreekt bij DIRECT Klantcontact is dat dit een bedrijf is dat continu in beweging is en waar zaken niet 100% zijn dichtgespijkerd. Kortom: er is genoeg ruimte voor nieuwe goede initiatieven. En de klant en agent staan beiden helemaal centraal. Werken met een team aan gemotiveerde klantcontactmedewerkers, geeft mij de meeste energie.”.

“Ik ben erg op mensen gericht. Naast mijn rol als Teamleider ben ik ook actief als Priester in de kerk. Alles wat ik daar leer neem ik ook mee naar mijn zakelijke leven. Net op een andere manier een boost geven aan dingen. Alles wat je meekrijgt, kan je opnieuw inzetten.”

Carin Copper, Teamleider

Carin Copper

Een warm welkom

“Mijn eerste indruk van DIRECT Klantcontact was een bevestiging van wat ik bij de sollicitatie al voelde, een warm welkom. Ik voel mij heel erg thuis en mensen zijn erg blij met mij. Vooral de korte lijnen, open cultuur en aanspreekbaarheid van het team siert dit bedrijf. Ik ben zelf ook erg direct. Mensen moeten daar vaak aan wennen, maar hier is dat helemaal niet aan de orde. Ik heb de eerste weken binnen DIRECT ook al in de lijn gezeten, om te ervaren wat agents ook doen. Ik ben nu mijn eigen team aan het vormen, maar houd me ook bezig met klachtenafhandeling. Kortom: genoeg te doen.”, vertelt Carin.

Een luisterend oor voor iedere klant.

Kwaliteit betekent blije klanten en blije agents

“Alhoewel ik mij er erg goed van bewust ben dat je als Teamleider in een spagaat terecht kan komen, probeer ik er altijd voor te zorgen dat de balans tussen blije agents en blije klanten gelijkwaardig blijft. Naar de toekomst toe hoop ik goede contacten te onderhouden met onze relaties.

Kijkende naar het team van agents, heb ik de ambitie om het te doen zoals ik dit altijd heb gedaan, persoonlijke aandacht voor de persoon zelf. Dit betekent verbinding maken en duidelijk maken dat we het met z’n allen doen. En ach, alles wat nieuw is, is een uitdaging. Mijn lijfspreuk is vaak ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het!’ en zo sta ik ook hier in de wedstrijd. Ik vind het machtig mooi wat ik allemaal in mij heb en wat ik kan gebruiken.”, sluit Carin dit verhaal mee af.

Op zoek naar een baan in klantcontact? Neem contact op.

Bekijk snel de openstaande vacature op onze website of laat hier je contactgegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Lees meer over dit onderwerp:

Back To Top