Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Wolf Van Haeren

Leer ons kennen: Wolf Van Haeren, Marketeer

Laatste update op 16 februari 2023 om 03:42 pm
Leestijd: 3 minuten

Onlangs hebben we onze nieuwe marketing collega mogen verwelkomen: Wolf Van Haeren (33). “Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje uit Brabant, vlakbij de grens met België. Maar na een kleine tour door het land, via Tilburg en Nijmegen, ben ik uiteindelijk bij DIRECT Klantcontact in Arnhem terecht gekomen.”, lacht Wolf. “Voordat ik het marketing vak heb omarmt ben ik een studie Politicologie gestart in Nijmegen. Vrij snel daarna heb ik de overstap gemaakt naar de studie Communication & Multimedia Design (CMD) te Arnhem. Een creatieve studie waar ik een specialisatie aangaande video, reclame en marketing heb kunnen maken.”, vertelt Wolf verder. “Via een omweg ben ik na mijn studie terecht gekomen bij een groothandel in dakmateriaal en de duurzame bouwwereld. Denk hierbij aan retail en e-commerce in zonnepanelen, infraroodpanelen, etc. Een booming business, dat kan je wel stellen. Duurzaamheid is al jaar en dag in beweging.”, vult Wolf aan.

Eerdere loopbaan

“In mijn loopbaan ben ik verantwoordelijk geweest voor het totaalpakket aangaande marketing. Aldus offline marketing, denk aan reclames en vakbladen, maar ook online marketing. Denk hierbij aan het bouwen, onderhouden en groot maken van de website, maar ook online campagnes opzetten en voeren in Google of op social media.”, vertelt Wolf. “Het mooiste aan dit vak vind ik wel dat alles wat je maakt een boodschap heeft. Het is niet zomaar een leuk plaatje of een video schieten. Alles wat je bedenkt is voor de (potentiële) klant en zorgt er dus ook voor dat je doelstellingen kunt behalen!”, vult Wolf nog aan.

"DIRECT Klantcontact is een dynamisch bedrijf met veel kansen waar je veel aan kunt bijdrage. En die ruimte wil ik ook graag gebruiken om de nodige meters te maken."

Wolf Van Haeren, Marketeer

Wolf Van Haeren

Vliegende start bij DIRECT

“Ik ben via-via bij DIRECT Klantcontact terecht gekomen. Zo was ik eigenlijk al een hele tijd op zoek naar een marketingfunctie die vrij breed is. Ik ben namelijk best wel een generalist en niet zo zeer een specialist. Al snel kreeg ik de vacature van DIRECT voor mij. Hierna volgde een gesprek, een voorstel en een concreet aanbod. En wat mij dus het allermeeste aansprak is het feit dat dit bedrijf een erg jonge en open uitstraling heeft. DIRECT Klantcontact is een dynamisch bedrijf met veel kansen waar je veel aan kunt bijdrage. En die ruimte wil ik ook graag gebruiken om de nodige meters te maken.”, zegt Wolf.

‘Petje af voor de klantcontactmedewerker’

“Een van de eerste dingen die ik in de eerste twee weken hier heb mogen doen is het meeluisteren met de klantcontactmedewerkers van DIRECT Klantcontact. Al snel luisterde ik mee met ‘moeilijkere’ binnenkomende lijnen. En ik kan met zekerheid stellen dat ik enorm verbaast én onder de indruk ben van hoe snel een klantcontactprofessional moet schakelen om tot een juiste oplossing te komen. Petje af voor de klantcontactmedewerker, hoor!”, vertelt Wolf. “Ik ben benieuwd naar meer!”.

Een luisterend oor voor iedere klant.

Metersmaken met de marketingafdeling

“De komende periode staat volledig in het teken van ingewerkt worden en grip proberen te krijgen op de structuur van de marketing afdeling (en activiteiten). Ik hoop met mijn kennis en kunde ook de nodige meters te kunnen maken met het marketing team. Een van de eerste zaken waar ik mee bezig ga is structuur aanbrengen op de website. Hierbij ga ik zorgen voor een nog betere vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid.”, vertelt Wolf. “De grootste uitdaging zijn niet de werkzaamheden maar vooral de vakinhoudelijke kennis. Vanuit mijn eerdere loopbaan heb ik reeds ervaring opgedaan aangaande klantcontact. Maar een nieuwe branche is natuurlijk altijd spannend. Tot nu toe heb ik de juiste indrukken opgedaan en hoop ik hier een hele lange tijd het verschil te mogen maken!”, eindigt Wolf mee.

Op zoek naar een baan in klantcontact? Neem contact op.

Bekijk snel de openstaande vacature op onze website of laat hier je contactgegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Lees meer over dit onderwerp:

Back To Top