Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Zo vierden wij de Nationale Klantcontact Week 2024!

Laatste update op 1 mei 2024 om 11:14 am
Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen week was het de Nationale Klantcontact Week. Een fantastische week waarin onze hardwerkende klantadviseurs centraal stonden en even flink in het zonnetje gezet werden. We nemen je mee in hoe wij deze mooie week hebben gevierd. Proost op de klantadviseur!

Klantcontact is een echt vak dat niet onderschat mag worden: het is het visitekaartje van je bedrijf en (mits je het goed aanpakt) datgene wat van reguliere klanten loyale klanten maakt. Om de week goed af te trappen zijn onze klantadviseurs op maandag heerlijk verwend met een vers ontbijtje op het werk. Van verse jus en Brabantse worstenbroodjes tot croissantjes en brie: alles was er om iedereen éxtra goedgehumeurd te stemmen.

Iedere klantadviseur heeft een kaartje ontvangen van diens teamleider met een persoonlijk berichtje en bedankje. Daar zijn onze teamleiders mooi druk mee geweest, maar het was voor hen een groot succes! Later in de week hebben we nog meer kunnen genieten van lekkernijen op kantoor, die werden rondgebracht door onze HR-toppers. Natuurlijk konden onze collega’s in Suriname niet achterblijven: ook zij kregen een persoonlijk bedankje en zijn door hun teamleider getrakteerd op lekkers. Voor ons dit jaar ook een Internationale Klantcontact Week, dus!

We hebben deze feestelijke week afgesloten met een bruisende borrel in onze bar. Daar proostten we op de klantadviseur en hebben we samen een heerlijke avond gehad. Hopelijk heeft iedereen genoten van de Nationale Klantcontact Week. Wij kijken in ieder geval terug op een meer dan geslaagde week!

Joyce Alberg
adviesgesprek

Even sparren of vrijblijvend advies? Plan een afspraak in met Joyce.

"Benieuwd hoe jij ook kunt uitblinken in klantcontact? In een videocall of tijdens een telefoongesprek bekijken wij samen hoe we jouw klantenservice optimaal kunnen inrichten. Kies een passende datum en tijdstip, dan spreken we elkaar snel!"

Plan direct je afspraak

Joyce Alberg
Accountmanager

Lees meer over dit onderwerp:

Back To Top