skip to Main Content
24/7 bereikbaarheid Kundige klantenservice experts Binnen één dag starten Dagelijks opzegbaar

24 uurs storingsdienst uitbesteden

Als kleine of grote speler in de Installatie & Techniek branche beschik je over een ton aan specialistische kennis. Jij zorgt dat er efficiënt gebouwd, geïnstalleerd, gerepareerd of onderhouden wordt. Tegelijkertijd verwachten jouw klanten niet alleen hoge mate van diensten, maar ook optimale bereikbaarheid. Niet alleen overdag, maar ook bij storingsdiensten dien je 24 uur per dag paraat te staan voor jouw klanten. Een goede klantenservice vraagt om technische kennis en efficiente werkmethoden. Met onze 24/7 storingsdienst ben je altijd bereikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen.  

Eerstelijns support door experts

Met een 24 uurs storingsdienst bied je jouw klanten de mogelijkheid om op elk gewenst moment contact op te nemen, ook op feestdagen. Of het gaat om een storing of een andere klantvraag. Met eerstelijns support door experts besteed je jouw klantenservice uit en ben je voortaan altijd 24/7 bereikbaar.  Je kunt de eerstelijns ondersteuning geheel persoonljk en naar jouw wensen inrichten.  Middels een 1e lijns support worden klantvragen snel en effectief beantwoord. Zo houd je als ondernemer meer tijd over voor de complexe kwesties.  

 

Met DIRECT Klantcontact beschik je over een eerstelijns helpdesk met een professionele klantenservice. Één die technisch gezien net zo goed in elkaar steekt als de diensten die jij aanbiedt. Onze eerstelijns servicedesk medewerkers staan dag en nacht klaar om jouw klanten te woord te staan.  Natuurlijk altijd met jouw bedrijfsnaam en volgens jouw instructies! Middels eerstelijns ondersteuning en 24/7 bereikbaarheid streven wij ernaar om samen met jou de doelen te bereiken. Of dat een hoge first time fix is of een hogere klanttevredenheid; het is maar net waar jij de prioriteiten stelt.   

BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75
BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75

Verras je klanten met een goed bereikbare klantenservice

Download onze whitepaper en  lees alles over het stellen van de juiste doelen en prioriteiten om jouw klantenproces zo effectief mogelijk in te delen. Het whitepaper biedt aan de hand van een customer journey roadmap en relevante klantcases een gids voor optimale klantenprocessen binnen de Installatie-, Techniek- en Mobililtietsbranches. 

Download de white paper

Waarom je storingsdienst uitbesteden?

Als de tijd of mankracht ontbreekt, dan kan het uitbesteden van de storingsdienst een uitkomst zijn. Bij het inschakelen van een derde partij verhoog je de bereikbaarheid en loop je geen klant meer mis. Complexe zaken, storingen en klantvragen worden gefilterd en kunnen sneller en effectiever worden verholpen of beantwoord. Daarnaast worden terugbelverzoeken genoteerd, afspraken ingepland en kan er direct een monteur ingeschakeld worden. Bovendien komt de klantbehoefte zo centraal te staan. Benieuwd naar het resultaat? In onze whitepaper worden zowel twee relevante klantcases als lessons learned uitgelicht over het uitbesteden van de klantenservice.  

Hoe werkt de storingsdienst?

DIRECT Klantcontact dient als een verlengstuk van jouw diensten. Ons team wordt opgeleid volgens jouw instructies. De klantenservice-experts beantwoorden de telefoon en e-mails wanneer jij dat wenst, en hoe jij dat wenst. Via de eerstelijns support kunnen middels een gedeelde kennisbank en een script de basisvragen van de klant beantwoordt worden. Wanneer de eerste lijn er niet uitkomt wordt de klant doorverbonden naar een tweede lijn, een specialist, of wordt er een terugbelverzoek aangemaakt. Deze manier van werken is snel, effectief en zowel tijd- als kostenbesparend. Bovendien kun je de diensten flexibel op- en afschalen. Je kunt binnen 1 dag starten en diensten kunnen op elk gewenst moment weer worden opgezegd.  

  • Flexibel op- en afschalen: DIRECT schakel je in of uit wanneer het jou uitkomt.
  • 80% van ons gespecialiseerde team werkt thuis: zo minimaliseren we kans op ziekte.
  • Garantie voor hoge bereikbaarheid: onze agents zijn beschikbaar om meer uren te maken.
  • 24/7 bereikbaar voor jouw klanten: indien gewenst via alle denkbare kanalen.
  • Contractloze samenwerking: alle abonnementen zijn dagelijks opzegbaar. Bovendien zijn de eerste 14 dagen gratis.

Mijn DIRECT klantcontact

In ons Mijn DIRECT Klantcontact systeem worden de contactmoment bijgehouden. Hier kun je bijvoorbeeld de terugbelverzoeken terugvinden en berichten over afgehandelde gesprekken ontvangen. Bovendien wordt het gebruikt om de dienstverlening en interne bedrijfsprocessen doorlopend te verbeteren.  

Gratis videoconsult?

Wij kunnen geen ketels vervangen. Geen elektra aanleggen. Geen huizen bouwen. Geen vriesinstallatie repareren… Maar klanten te woord staan –  vakkundig en op élk moment van de dag? Dát kunnen we bij DIRECT Klantcontact als geen ander. Zo maken wij ondernemen makkelijk!

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Zit jouw klantenservice net zo specialistisch in elkaar als jouw installatie & techniek bedrijf? Is jouw storingslijn écht dag en nacht bereikbaar? Met de telefoonservice van DIRECT wel.

e-mail

De klantenservice-experts van DIRECT staan jouw klanten dag en nacht klantvriendelijk te woord. Wij staan voor jouw klanten klaar en beantwoorden e-mails wanneer dit voor jou niet mogelijk is.

social media

Bij DIRECT zorgen we ervoor dat social media een verlengstuk van jouw organisatie is. Onze professionele medewerkers weten precies wat nodig is om je klantcontact uit te laten blinken.

live chat

Met de live chat service van DIRECT loop je geen klanten meer mis. Onze professionele chat vergroot jouw bereikbaarheid drastisch, voorkomt frustratie en dat je klant afhaakt.

whatsapp

De WhatsApp service stelt klanten in staat altijd en overal contact met jouw bedrijf op te nemen. Precies wanneer het voor hen uitkomt. Creëer een toegankelijke klantenservice voor iedereen.

telefoonservice

Ondernemen makkelijk maken. Met de aanvullende diensten van DIRECT kan je ook andere tijdrovende activiteiten uitbesteden. Onze specialisten zitten voor je klaar.

Meer weten?
Contact

    Back To Top