skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Altijd bereikbaar in de Handel en administratie

Altijd bereikbaar in de Handel en administratie

Zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent

Net als in andere branches, is het verlenen van een uitmuntende service in de branche Handel en Administratie belangrijk. Je belooft je klanten een goede bereikbaarheid – maar is jouw bedrijf écht zo goed bereikbaar? Met DIRECT achter de hand, kan je dit altijd waarmaken. Onze klantcontact-diensten zijn ideaal voor allerlei bedrijven. Van winkels tot advocatenkantoren, van ICT-bedrijven tot woningcorporaties. Zo maken we van Nederland een klantvriendelijker land!

Verras je klanten met een uitstekende klantenservice

Vanuit ons kantoor in Arnhem pakken we klantcontact aan op een schaal die voor de meeste bedrijven niet haalbaar is. Dag en nacht zit hier een team met klantenservice-experts klaar om elk telefoontje te beantwoorden. Helemaal volgens jouw instructies.

Voor elke branche passend klantcontact

Advocatuur

Met een eigen advocatenkantoor is het een uitdaging om altijd goed bereikbaar te zijn. Als advocaat kun je áltijd gebeld kan worden. Maar je bent vaak onderweg, bezoekt een cliënt of bent op een zitting. Omdat je geen cliënt wilt missen, kan je de telefoon doorschakelen naar DIRECT. Als jouw persoonlijke telefonische assistent maken we je werk net even wat minder gestrest.

Retail

Sta je in een winkel, dan komt het geregeld voor dat je bezig bent met een klant – en de telefoon gaat. Zo’n rinkelende telefoon is voor niemand fijn: voor je klant niet, voor de beller niet, en voor jou als winkelier niet. Daarom kan je de telefoon in je winkel laten doorschakelen naar DIRECT. Zo kan jij je zorgeloos focussen op de verkoop waar je mee bezig bent.

Makelaardij

De makelaardij is hectisch. Je vliegt als makelaar van kantoor, naar taxatie, naar bezichtiging. Helemaal niet handig als je dan gestoord wordt, terwijl je eigenlijk geen belletje kan missen. Met DIRECT ben je áltijd bereikbaar voor nieuwe (ver)kopers en vis je nooit achter het net.

ICT

Als ICT’er laat je de motor van veel bedrijven draaien. Het hele zakenleven is van bedrijven in de ICT afhankelijk. Documenten staan in de cloud, communicatie verloopt via e-mail en websites draaien op jouw servers. Doen zich storingen voor, dan wil je 24/7 bereikbaar zijn om de nodige ondersteuning te geven. Met DIRECT kan je dit 24-uurs support waarmaken.

Uitvaartbranche

Als uitvaartondernemer ben jij een van de eersten die bij overlijden wordt gebeld. Of het nu dag is, of nacht. Tijdens zulke emotionele situaties, is het erg onwenselijk dat de beller geen gehoor krijgt. Bij DIRECT nemen we jou deze zorg uit handen met een 24/7 telefoondienst.

Woningcorporaties

Als woningcorporatie laat je honderden, misschien wel duizenden huurders prettig wonen. Je hebt dan ook geregeld te maken met huurdersvraagstukken. Bewoners hebben vragen, verzoeken, of kampen met calamiteiten of storingen. Een service die daarom onmisbaar is, is een storingsdienst. Met DIRECT Klantcontact beschik je over een telefoonlijn waar je huurders 24/7 op kunnen rekenen.

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Met onze telefoonservice ben je altijd bereikbaar, ook als jij dat niet bent.

e-mail

E-mailservice

Laat ons je belangrijke e-mails afhandelen op de momenten dat jij er niet aan toekomt.

social media

Social media services

Proactief reageren op berichten via sociale media verhoogt je reputatie en vergroot je zichtbaarheid.

live chat

Live chat service

Een live chat op je website neemt drempels weg en biedt extra service.

whatsapp

WhatsApp service

Met onze WhatsApp service voor bedrijven maak je je klantenservice voor iedereen toegankelijk.

telefoonservice

Aanvullende services

Ook andere tijdrovende activiteiten kan je uitbesteden. Onze vertalers en personeelsplanners werken voor jou op afstand.

Meer weten?
Kom in contact

Back To Top