skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Bereikbaarheidsservice voor ICT professionals

24/7 bereikbaar in een 24-uurs economie.

Bereikbaarheidsservice voor ICT professionals

24/7 bereikbaar in een 24-uurs economie.

Hoeveel klanten houd jij online, dag en nacht?

De ICT is een 24-uurs economie. Bedrijven zetten hun documenten in de cloud, het zakenleven communiceert via e-mail en webshops draaien op een snelle, stabiele hosting. Is er ergens een kink in de kabel, dan vallen je klanten terug op jouw ICT-bedrijf: jij laat de motor van veel bedrijven draaien.

Als ICT’er dien je te waarborgen dat de servers en applicaties van je klanten in de lucht blijven. 24/7. Omdat de faciliteiten die je levert zo specialistisch zijn dat klanten problemen zelf niet kunnen oplossen, wil je altijd bereikbaar zijn. Voor zakelijke klanten is dit zelfs van levensbelang: hun business hangt af van jouw support! Doen zich storingen voor, dan verwachten ze dat je dag en nacht bereikbaar bent om de nodige ondersteuning te geven.

Maak 24-uurs support waar

Met DIRECT kan je 24-uurs support waarmaken. Vanuit ons kantoor in Arnhem pakken we klantcontact aan op een schaal die voor de meeste bedrijven niet haalbaar is. Zet ons dag en nacht in, en weet dat er altijd iemand is om telefoontjes en tickets af te handelen.

Onze klantenservice-experts nemen de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam en staan de beller te woord zoals jij wilt. En als jouw persoonlijke helpdesk handelen we binnenkomende tickets met veelvoorkomende vragen of problemen makkelijk en snel af. Allemaal volgens jouw instructies!

Onze diensten in een notendop:

  • Telefoon: we beantwoorden eenvoudige vragen of noteren een terugbelverzoek
  • E-mail: we volgen elke e-mail en elk ticket binnen een mum van tijd op
  • Social media: we monitoren jouw pagina’s en reageren op posts of chats
  • Live chat: we zijn online om de live chat op jouw site te beheren
  • Whatsapp: we helpen je klanten op een laagdrempelige manier

Alle kosten op een rijtje

Voor vijf tientjes in de maand, is jouw ICT-bedrijf 24/7 telefonisch bereikbaar. Daarbovenop betaal je een klein bedrag per doorgeschakeld telefoontje. In feite heb je hiermee een oplossing voor je klantenservice, één die je veel minder kost dan een receptioniste.

BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75
BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Klanten moeten dag en nacht terug kunnen vallen op jouw bedrijf. Daarom is het van belang dat jouw organisatie altijd bereikbaar is. Ontdek de voordelen van de telefoonservice van DIRECT.

e-mail

E-mailservice

De ICT-wereld gaat continu door. Zet DIRECT dag en nacht in, en wees er zeker van dat er altijd iemand is om gesprekken af te handelen.

social media

Social media services

Namens jouw ICT bedrijf reageren we vlot en adequaat op vragen, opmerkingen, reviews en andere berichten van je klanten. Via welk contactkanaal ook.

live chat

Live chat service

Met een live chat functie op je website verleen je razendsnelle service aan je klanten. Biedt direct ondersteuning wanneer jouw klanten hierom vragen.

whatsapp

WhatsApp service

Voor een succesvolle WhatsApp service moeten de hele dag door medewerkers beschikbaar zijn. Wij staan dag en nacht klaar om jouw klanten kunnen helpen op een laagdrempelige manier.

telefoonservice

Aanvullende services

Hoe fijn is het om taken die (te) veel tijd kosten uit te besteden aan iemand op afstand? Bij DIRECT hebben we gecertificeerde experts die jij kan inschakelen wanneer nodig.

Meer weten?
contact

Back To Top