skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Altijd bereikbaar in de Installatie en Techniek

Altijd bereikbaar in de Installatie en Techniek

Hoe bereikbaar ben jij eigenlijk?

Of je nu een kleine of grote speler bent in de branche Installatie & Techniek, je beschikt over een ton aan specialistische kennis. Jij zorgt dat er efficiënt gebouwd, geïnstalleerd, gerepareerd of onderhouden wordt. Maar, zit je klantenservice ook wel zo technisch en efficiënt in elkaar? Lever je ook een sterk staaltje werk als het aankomt op klantcontact? En is je storingslijn écht 24/7 bereikbaar?

Met DIRECT Klantcontact beschik je over een professionele klantenservice. Eén die technisch gezien net zo goed in elkaar steekt als de diensten die jij aanbiedt. Met ons ben je 24/7 bereikbaar, of kan je een hoge first time fix waarmaken – net waar jij de prioriteiten stelt.

Verras je klanten met een goed bereikbare klantenservice

In ons kantoor in Arnhem zit dag en nacht een team met klantenservice-experts klaar. Zij staan jouw klanten te woord. Natuurlijk altijd met jouw bedrijfsnaam en volgens jouw instructies!

Word je overspoeld met telefoon als zzp'er?

Zzp’er? Op piekmomenten krijg je veel telefoontjes. Omdat je dan niet altijd in de gelegenheid bent om de telefoon aan te nemen, doen wij dat: we nemen óf elk telefoontje aan, óf alleen dat telefoontje dat al vijf keer bij jou is overgaan. Zo ben je 24 uur per dag bereikbaar – het hele jaar rond.

Als ondernemer op zoek naar efficiëntie?

Grote partij in deze branche? Dan zoek je naar een stukje efficiëntie: naar een partner in klantcontact die ontzorgt met first time fix, die 24/7 bereikbaarheid garandeert en ook de technische kennis in huis heeft om storingen op te lossen of een monteur in te schakelen.

“DIRECT Klantcontact verzorgt voor ons alle meldingen die via de telefoon binnenkomen en alle geautomatiseerde email-meldingen. De telefonische meldingen komen binnen op tien verschillende lijnen, zodat direct onderscheid gemaakt kan worden naar soort melding. Een perfecte én efficiënte dienstverlening om te groeien als bedrijf!”

, aldus John Pedersen, projectcoördinator bij Heijmans.

Bouwbedrijf

Het hele jaar door stapelt het werk zich op – maar in de bouwvak ligt het meeste werk stil. Met DIRECT beschikt jouw bouwbedrijf over een professionele klantenservice. Eén die je ondersteunt wanneer het hollen is. En één die klaarstaat voor die ene klant, terwijl jij geniet van je welverdiende vakantie. Zo loop je nooit een aanbesteding of opdracht mis.

Installatietechniek

Jij bent goed in ketels vervangen, wij in klantcontact. Laat je de storingslijn van jouw installatiebedrijf over aan DIRECT, dan krijgt elke beller iemand aan de lijn. Wij noteren het probleem en lossen het direct volgens jouw instructies op of schakelen een monteur in.

Koeltechniek

In de koeltechniek zorg je dat jouw klanten beschikken over een goed klimaat. En dat is cruciaal, want soms wordt het hen maar wat heet onder de voeten. Bijvoorbeeld bij een storing, en de hele voedselvoorraad dreigt te ontdooien. Of als de airco’s het begeven op een warme zomerdag. Met DIRECT krijgen je klanten altijd meteen iemand aan de lijn bij een probleem met hun verwarmings-, airconditioning- of vriesinstallatie. We schakelen een monteur in, als dat nodig is. Zo kan jij die 24/7 service nakomen.

Elektrotechniek

In de elektrotechniek is het met regelmaat hectisch. Storingen treden áltijd onverwachts op en je klanten verwachten direct hulp. Met DIRECT krijgen ze die: onze klantenservice-experts noteren de storing, schakelen een monteur in of lossen de storing meteen telefonisch op. Dit alles doen we heel precies volgens de instructies die jij bij ons neerlegt.

Probeer DIRECT twee weken gratis

Wij kunnen geen ketels vervangen. Geen elektra aanleggen. Geen huizen bouwen. Geen vriesinstallatie repareren… Maar klanten te woord staan –  vakkundig en op élk moment van de dag? Dát kunnen we bij DIRECT Klantcontact als geen ander. Zo maken wij ondernemen makkelijk!

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Zit jouw klantenservice net zo specialistisch in elkaar als jouw installatie & techniek bedrijf? Is jouw storingslijn écht dag en nacht bereikbaar? Met de telefoonservice van DIRECT wel.

e-mail

E-mailservice

De klantenservice-experts van DIRECT staan jouw klanten dag en nacht klantvriendelijk te woord. Wij staan voor jouw klanten klaar en beantwoorden e-mails wanneer dit voor jou niet mogelijk is.

social media

Social media services

Bij DIRECT zorgen we ervoor dat social media een verlengstuk van jouw organisatie is. Onze professionele medewerkers weten precies wat nodig is om je klantcontact uit te laten blinken.

live chat

Live chat service

Met de live chat service van DIRECT loop je geen klanten meer mis. Onze professionele chat vergroot jouw bereikbaarheid drastisch, voorkomt frustratie en dat je klant afhaakt.

whatsapp

WhatsApp service

De WhatsApp service stelt klanten in staat altijd en overal contact met jouw bedrijf op te nemen. Precies wanneer het voor hen uitkomt. Creëer een toegankelijke klantenservice voor iedereen.

telefoonservice

Aanvullende services

Ondernemen makkelijk maken. Met de aanvullende diensten van DIRECT kan je ook andere tijdrovende activiteiten uitbesteden. Onze specialisten zitten voor je klaar.

Meer weten?
Contact

Back To Top