skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Klantcontact in de elektrotechniek

Is jouw elektrobedrijf dag en nacht bereikbaar bij een kink in de kabel?

Klantcontact in de elektrotechniek

Is jouw elektrobedrijf dag en nacht bereikbaar bij een kink in de kabel?

In de elektrotechniek maak je de wereld steeds moderner, duurzamer en efficiënter: jij legt elektriciteit aan, installeert slimme beveiliging, legt zonnepanelen of maakt nieuwe lichtpunten. Al met al wordt ons leven steeds meer afhankelijk van de geavanceerde techniek die jij installeert.

In welke tak van de elektrotechniek je ook zit – een kleine storing kan leiden tot grote problemen. Komt er een kink in de kabel, dan vallen we massaal terug op jouw service. Met DIRECT Klantcontact is je klantenservice hier altijd op voorbereid. Met ons als achtervang ben je dag en nacht bereikbaar voor storingen. Of het nu weekend of vakantie is. Als het nodig is, schakelen we meteen een monteur in. Zo kan jij 24/7 service garanderen.

Beschik over een geavanceerde klantenservice

Met DIRECT beschik je over een klantenservice die net zo geavanceerd is als de techniek die jij levert. Klanten bellen naar jouw bedrijf en krijgen een van onze klantenservice-experts aan de lijn: wij nemen de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam en helpen je klanten volgens jouw instructies. Voor je klanten is het alsof ze een medewerker van jouw bedrijf spreken! Na elk telefoontje ontvang je een notificatie via e-mail en de Mijn DIRECT Klantcontact-app. In deze app zie je altijd precies wat er gecommuniceerd is. Zo houd jij de regie over het klantcontact.

De diensten van DIRECT Klantcontact op een rijtje

Met DIRECT Klantcontact sta je voortaan voor elke klant klaar, hoe en wanneer die ook contact opneemt.

  • Telefoon: hiermee ben je 24/7 bereikbaar om snelle service te garanderen
  • E-mail: hiermee krijgen je klanten snel een reactie op hun veelgestelde vraag of veelvoorkomende probleem

Zo werkt klantcontact

Onze vriendelijke klantenservice-experts helpen iedereen vakkundig verder. Ze beantwoorden die veelgestelde vraag, schakelen het telefoontje door naar de juiste persoon binnen jouw bedrijf, noteren een terugbelverzoek, lossen die kleine storing op, of schakelen meteen jouw monteur in.

Bij DIRECT Klantcontact draaien we onze hand niet om voor het dag en nacht bereikbaar maken van jouw klantenservice; wij hebben 24/7 een professioneel team van klantenservice-experts paraat op ons kantoor in Arnhem. Zij nemen elk telefoontje naar jouw bedrijf op, of alleen de telefoontjes die al vijf keer bij jou zijn overgegaan. Zo kan jij niet alleen die snelle service garanderen, maar loop je ook nooit meer een klant mis.

Ontdek de voordelen van DIRECT

  • Telefoon binnen dertig seconden beantwoord
  • Zekerheid dat je het hele jaar door, dag en nacht, bereikbaar bent
  • Klanten verrassen met snelle service bij storingen
  • Wij beantwoorden veelgestelde vragen, verbinden door, noteren terugbelverzoeken of schakelen een monteur in

Benieuwd naar jouw maandelijkse kosten?

Om van onze diensten gebruik te maken, neem je een abonnement af. Je bent dan van 8.00 ‘s ochtends tot ’s avonds 20.00 uur bereikbaar. Een nog ruimere bereikbaarheid? Dat kan met ons plus-abonnement, hiermee is je bedrijf 24 uur per dag bereikbaar, en dat zeven dagen per week. Bevalt onze dienst je niet? Dan kan je opzeggen wanneer je wilt.

Zie hier de abonnementskosten van onze telefoonservice:

BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75
BASICSMARTPLUSPREMIUM
Bereikbaar van 7.00 - 20.00 uur
24/7 bereikbaar--
Incl. 75 gesprekken--
Abonnementskosten per maand€29,95€138,50€51,25€206,75

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Met de telefoonservice van DIRECT ben je altijd voorbereid op pieken in het telefoonverkeer. Of het nu overdag, in het weekend of in de vakantie is. Met DIRECT ben je dag en nacht bereikbaar voor storingen.

e-mail

E-mailservice

E-mail is populair en dat merk je aan alle ongelezen mails. Verras je klanten met een snelle reactie terug. Wij beantwoorden de mails, precies zoals jij dat ook doet.

whatsapp

WhatsApp service

Waar we ook gaan of staan, we hebben een smartphone op zak. Een bedrijfswhatsapp is een belangrijke toevoeging aan je klantenservice. De professionele experts van DIRECT helpen iedereen verder.

telefoonservice

Aanvullende services

Jij maakt de wereld steeds een beetje beter. Onze experts nemen allerlei tijdrovende activiteiten uit jouw handen, zodat jij je kunt richten op het échte werk.

Ondernemen makkelijk
maken met DIRECT

Beveiliging installeren? Zonnepanelen leggen? Stroomvoorziening aanleggen? Dat kan je maar beter niet aan ons overlaten. Maar de klantenservice beheren? Dát kunnen wij als de beste. Met ons geavanceerde klantcontact maken we ondernemen makkelijk! Neem direct contact op en ontdek onze service.

Back To Top