Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

In de installatietechniek branche is 24/7 bereikbaarheid vrijwel onmisbaar. Talloze systemen zijn cruciaal voor het goed functioneren van gebouwen en huishoudens, waardoor een spontane storing voor veel frictie kan zorgen. Denk aan het algemene beveiligingssysteem dat ’s nachts uitvalt, een kapotte warmtepomp of een defecte laadpaal. En deze storingen komen nooit op een goed moment. Maar juist op die momenten kan jouw bedrijf schitteren door bereikbaar te zijn! En wij zijn er om je daarbij te helpen. Met onze jarenlange ervaring en technische klantenservice specialisten, handelen wij storingsmeldingen snel en effectief af, via alle kanalen en op de manier die jij wilt. Wij staan voor je klaar!

Navigeer snel naar

Een technische 24/7 klantenservice op alle kanalen

Bij DIRECT Klantcontact werken we met klantcontactexperts die gespecialiseerd zijn in de installatietechniek, waardoor we jouw storingsmeldingen efficiĂ«nt kunnen afhandelen. En dat doen we op de manier die jij wilt. Of het nu gaat om instructies geven of een monteur erop afsturen, wij zetten de knop om. 😉 Doordat wij direct in jouw systeem kunnen werken, heb je geen omkijken meer naar storingsmeldingen en kun jij met alle aandacht ketels vervangen of zonnepanelen installeren. Kortom, geen zorgen meer over plotse storingen. Wij zijn er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor jou en je klanten, via alle kanalen.

De voordelen van 24/7 DIRECT Klantcontact

 • Jij richt je volledig op je vak, terwijl wij paraat staan tijdens piekmomenten of juist voor Ă©Ă©n urgent geval; wij bewegen mee met jouw behoeftes.
 • Je hoeft nauwelijks meer naar een storingsmelding om te kijken, omdat wij in jouw systeem werken en direct een monteur inschakelen of een afspraak inplannen.
 • Je werkt samen met een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in de installatietechniekbranche, waardoor elke melding efficiĂ«nt afgehandeld wordt.
 • Je bent altijd bereikbaar voor je klanten via de kanalen die zij het liefst gebruiken.
 • Je wordt overspoeld met positieve beoordelingen. 😉
 • Je bent niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van je personeel voor vragen of spoedgevallen.

Hoe werkt de 24/7 storingsdienst?

DIRECT Klantcontact is het verlengstuk van jouw bedrijf. Omdat wij jouw instructies zorgvuldig opvolgen, heeft jouw klant niet door dat hij of zij door een externe partij wordt geholpen. Door continue training en onze ruime capaciteit kun jij via ons makkelijk op- en afschalen, zelfs ’s nachts of in het weekend. Zo ben jij 24/7 bereikbaar voor jouw klanten!

 • Uitgebreid onboarding proces 
 • Data gedreven informatie en forecasting 
 • Schaalbare capaciteit 
 • Professionele Ă©n veilige systemen 
 • Evaluatie en optimalisatie  

Zodra jij bij ons aan boord stapt, nemen we jouw bedrijf onder de loep en kijken we samen hoe we jouw klanten blij kunnen maken. Op basis van de informatie die jij met ons deelt, ontwikkelen onze specialisten passende scripts en stellen ze, indien gewenst, een bedrijfskenmerkende cursus op voor onze agents. Daarna testen we onze op maat gemaakte service bij jouw klanten en schaven we bij waar nodig om de ideale klantreis te kunnen bieden. Via ‘Mijn DIRECT Klantcontact’ heb jij direct inzage in het contact met jouw klanten en kun jij op ieder moment informatie toevoegen. Regelmatig evalueren we onze service om jouw klanten tevreden te houden.

24/7 bereikbaar

7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor jouw klanten.

Flexibel op- en afschalen

Heb je het even te druk of is het juist rustig? Wij veren mee met jouw behoeftes.

> 60% first time fix

Meer dan 60% van de binnenkomende vragen in Ă©Ă©n keer afgehandeld.

In jouw systeem verwerkt

Wij werken veilig en snel in jouw systemen. Zo hoef jij niet meer naar een storingsmelding om te kijken.

Ontdek jouw team van klantcontactspecialisten

Veelgestelde vragen over de 24/7 storingsdienst

Onder antwoordservice verstaan wij het eenvoudig en snel aannemen en doorzetten van boodschappen. Bij de telefoonservice zit hier ook een receptiefunctie aan gekoppeld. We kunnen aan de hand van de aangeleverde instructies inkomende telefoongesprekken naar de juiste persoon of afdeling doorverbinden, of een bericht aannemen voor de persoon in kwestie. Onder storingsdienst verstaan we dat we (storings-)meldingen aannemen, en aan de hand van de door jou aangeleverde instructies prioriteren. Aan de hand van de prioriteit van de melding zullen we de gewenste opvolging in werk stellen. Let op, dit is niet per definitie voor technische storingen. Wij doen dit type dienstverlening voor verschillende branches. Uiteraard is het ook mogelijk om te werken met een combinatie van de verschillende services.

Onze klantcontactmedewerkers worden continu opgeleid om zodoende op de juiste en kwalitatief goede manier antwoord te geven op vragen van jouw klanten. Dit geldt niet alleen voor jouw branche, maar ook voor andere branches. Door middel van de uitgebreide e-learnings zijn de klantcontactmedewerkers in staat zichzelf verder te ontwikkelen. Deze e-learnings worden aangeboden in een speciale omgeving gemaakt voor de medewerkers. De e-learnings zijn opgebouwd per bedrijf en per branche en zijn onderverdeeld in diverse niveaus. Door middel van het behalen van examens die verwant zijn aan de e-learnings is het mogelijk om door te groeien naar hogere niveaus. Op die manier zal een klantcontactmedewerker altijd kunnen leren en altijd kunnen groeien in kennis.

Wij zetten ons volledig in om jouw bedrijf zo snel mogelijk te ondersteunen. Binnen 24 uur zitten onze klantcontactmedewerkers voor jouw klanten klaar, vanaf het moment dat wij de door jou ondertekende overeenkomst hebben ontvangen. Mocht je Ă©cht haast hebben, geef het bij ons aan. We doen ons best je dezelfde dag te helpen.

Uiteraard is het mogelijk om inzicht te krijgen in gespreksverslagen. Bij elk telefoongesprek dat bij ons binnenkomt, krijg je een notificatie in Mijn DIRECT Klantcontact. Deze notificatie bieden we ook aan als e-mail update direct in jouw inbox. Daarin vind je het bericht en het eventuele terugbelverzoek terug. Mocht je de wens hebben om een maandrapportage te ontvangen, dan kan dit uiteraard ook. Houd er wel rekening mee dat hier mogelijk extra kosten bij komen kijken.

Ontdek hoe andere bedrijven de 24/7 klantcontact ervaren

Wees er als de bliksem bij en word 24/7 bereikbaar. Kennismaken?

Laat je gegevens achter en Ă©Ă©n van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Flexibel op- en afschalen
 • Direct 24/7 bereikbaar
 • Via alle kanalen
 • >60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ultiem klantcontact via alle denkbare kanalen. Bekijk al onze diensten.

Altijd binnen 30 seconden iemand aan de lijn.

Voortaan altijd een lege mailbox. Het kan.

Verhoog direct jouw online bereikbaarheid.

Altijd laagdrempelig contact met je klanten.

Wees online zichtbaar en verzorg snelle reacties.

Back To Top