skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Klantcontact voor de branche vrijetijdsbesteding

Hoogseizoen of laagseizoen? Wij helpen.

Klantcontact voor de branche vrijetijdsbesteding

Hoogseizoen of laagseizoen? Wij helpen.

In de branche Vrijetijdsbesteding heb je te maken met drukke en minder drukke periodes. Want, in de weekenden gaan we naar restaurants, in schoolvakanties naar vakantie- of attractieparken en in het nieuwe jaar gaan we massaal naar de sportschool. De vraag is: is jouw bedrijf tijdens deze drukke periodes goed bereikbaar?

Met DIRECT Klantcontact ben je het hele jaar door goed bereikbaar. Of het nu hoogseizoen of laagseizoen is: wij springen bij voor boekingen en vragen. En terwijl we dat doen, kan jouw personeel zich concentreren op het blij maken van je gasten. Zo loopt alles lekker door en maken we ondernemen makkelijk!

Klantcontact op de momenten dat jij drukte verwacht

Bij DIRECT pakken we klantcontact aan op een schaal die voor de meeste bedrijven in de branche vrijetijdsbesteding niet haalbaar is. In ons kantoor in Arnhem zit elke dag een team met klantenservice-experts.

Een uitgebreide klantenservice voor elke vraag

Op de momenten dat jij drukte verwacht, kan je rekenen op onze klantenservice-experts. Zo ondersteunen we je receptie en loop je nooit een klant mis.

Een flexibele, goed bereikbare klantenservice speciaal voor jou:

Telefoniste bellen ondersteuning

Reisorganisaties

In de reisbranche wordt heel wat afgebeld op een dag. Telefonisch kan immers snel een vraag gesteld worden. Hoewel je geen belletje wil missen, heb je niet altijd voldoende capaciteit om de telefoon op te nemen. Direct verwerken van boekingen en wijzigingen? Dat is voor ons geen enkel probleem! Besteed daarom je telefoonservice uit aan DIRECT. Met onze antwoordservice ben je altijd bereikbaar – ook als jij dat niet bent.

Horeca

Of je nu een vijfsterrenhotel of restaurant met Michelinster hebt, een ijssalon, eetcafé of lunchroom: je krijgt telefoontjes van je gasten. Mensen willen een tafeltje reserveren, een voedselallergie doorgeven, of hebben een vraag over parkeren of een arrangement. Met DIRECT wordt iedereen gastvrij te woord gestaan, óók wanneer het spitsuur in jouw zaak is.

Recreatie

In de recreatie bellen je klanten en gasten voor boekingen, praktische zaken, vragen en klachten. Ben je op momenten als deze niet bereikbaar, dan mis je niet alleen klandizie – maar loop je ook het risico op een beschadigd imago. Met DIRECT sta je áltijd voor je klanten klaar. Hoe laat het ook is en welk klantcontactkanaal ze ook gebruiken. Wij boeken huisjes, wijzigen reserveringen, verkopen tickets, openen slagbomen en beantwoorden alle vragen die vaak voorbijkomen.

Sport en ontspanning

Je verkoopt ultieme ontspanning – of dat nu op een actieve manier in de sportschool is, of op een relaxte manier in de sauna. Het laatste wat je dus wilt, is dat je klantenservice irritatie opwekt. Want, weg ontspanning! Met DIRECT Klantcontact worden je klanten altijd snel en behulpzaam geholpen: helemaal in lijn met de beleving die je aanbiedt. Onze klantenservice-experts zorgen voor ongecompliceerd, soepel klantcontact.

Klantcontact in jouw tone of voice

Elk bedrijf is anders, dat weten we bij DIRECT als geen ander. Een zakenhotel spreekt zakelijke klanten op een hele andere manier aan dan een speelparadijs dat vooral kinderfeestjes organiseert. En dus passen we onze tone of voice hierop aan. Hoe je een telefoontje precies beantwoord wilt zien, laat je ons weten.

Wat is de tone of voice van jouw bedrijf?

  • zakelijk
  • formeel
  • vriendelijk
  • behulpzaam
  • to-the-point
  • informeel
  • commercieel
  • humoristisch
  • met een knipoog

Klantenservice voor gasten en klanten

In de branche vrijetijdsbesteding draait het als in geen ander om mensen tevreden stellen: je klanten doen iets ter ontspanning of vermaak. Je hebt dus vooral te maken met blije mensen. Maar, soms zijn je klanten minder blij. En juist dán moet je stevig in je schoenen staan. Met DIRECT staat je bedrijf dit: onze professionele klantenservice is er voor je blije én minder blije klanten.

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Als bedrijf in de vrijetijdsbesteding branche heb je te maken met drukke periodes. Is jouw bedrijf tijdens deze pieken goed bereikbaar? Met de telefoonservice van DIRECT wel!

e-mail

E-mailservice

Het op dezelfde dag beantwoorden van e-mails is een flinke klus. Door de e-mailservice uit te laten besteden aan DIRECT, hoef je je niet druk  te maken om je (online) reputatie of weglopende klanten.

social media

Social media services

In de vrijetijdsbesteding branche draait het om het tevreden stellen van mensen. Ook op social media moet je stevig in je schoenen staan. DIRECT zorgt ervoor dat social media een verlengstuk van jouw organisatie is.

live chat

Live chat service

Met de live chat service van DIRECT sta je altijd voor je klanten klaar. Wij springen bij voor boekingen, vragen en twijfels van klanten. Loop niet langer klanten mis online.

whatsapp

WhatsApp service

In het dagelijks gebruik staat WhatsApp met stip op één, daarom is het een waardevolle toevoeging voor jouw bedrijf. Met de WhatsApp service van DIRECT ben je altijd bereikbaar en worden je openingstijden aanzienlijk verruimd.

telefoonservice

Aanvullende services

Heb je te weinig tijd voor andere zaken tijdens de drukke periodes? Laat ook andere activiteiten uitbesteden bij DIRECT. Onze specialisten staan voor je klaar.

Meer weten?
Contact

Back To Top