Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Klantcontact voor in de horeca branche

Ben jij gastvrij voor bellende klanten?

Klantcontact voor in de horeca branche
Ben jij gastvrij voor bellende klanten?

In de horeca is het elke dag wel even hectisch. Bijvoorbeeld op die momenten in jouw hotel, restaurant of café waarop je personeel druk in de weer is met gasten en tegelijkertijd de telefoon non-stop rinkelt. Natuurlijk kan je met het personeel afspreken wie de telefoon aanneemt, maar hoe vaak gebeurt het dan alsnóg dat de telefoon onbeantwoord blijft?

Gastvrijheid begint met bereikbaar zijn. Simpel. Ben je dat niet, dan gaat dit ten koste van je imago. En daarbij kan een gemist belletje je zomaar een boeking of reservering en dus klandizie kosten. Krijgen ze geen gehoor? Dan is de kans groot dat ze bij een ander restaurant eten.

Telefonische klantenservice à la carte

Met DIRECT heb je altijd genoeg capaciteit voor het afhandelen van telefoontjes. In drukke periodes – bijvoorbeeld tijdens het inchecken en uitchecken van gasten, of tijdens het spitsuur in de keuken – schakel je de telefoon meteen naar ons door. En in rustigere periodes nemen wij pas op zodra de telefoon vijf keer bij jou is overgegaan. Gewoon, telefonische klantenservice à la carte!

Voor iedere situatie een passende klantcontactoplossing

Een rinkelende telefoon tijdens spitsuur in jouw zaak is voor niemand fijn. Niet voor jezelf, voor je gasten én voor de beller.

Dit staat op ons menu:

 • Telefoon: reserveringen en boekingen aannemen
 • E-mail: beantwoorden van veelgestelde vragen
 • WhatsApp: klantvragen beantwoorden, reserveringen inboeken
 • Social media: monitoren en reageren op posts

Zo werkt de klantenservice via DIRECT

Bij ons op kantoor zitten dag en nacht tientallen klantenservice-experts klaar om telefoontjes naar jouw horecabedrijf aan te nemen. Ze openen een telefoongesprek met jouw bedrijfsnaam en staan de beller vriendelijk en professioneel te woord. Dit doen ze helemaal volgens jouw instructies: die zien onze medewerkers automatisch in beeld verschijnen zodra het belletje binnenkomt.

Dus, terwijl jij je huidige gasten in de watten legt, staan wij jouw klanten van morgen behulpzaam te woord. Zo doen we allebei waar we goed in zijn!

Dit zijn de voordelen

 • Het personeel kan zich echt concentreren op gasten
 • Nooit meer een klant mislopen
 • We staan bellers te woord in jouw tone of voice
 • Klanten ervaren al gastvrijheid, nog voordat ze een stap binnen hebben gezet
 • We zetten reserveringen rechtstreeks in jouw systeem
 • We beantwoorden veelgestelde vragen over jouw horecabedrijf, bijvoorbeeld over parkeergelegenheid, rolstoelvriendelijkheid of openingstijden
 • We noteren aanvullende informatie, zoals over voedselallergieën of wijzigingen in de grootte van een gezelschap

Benieuwd naar de kosten en investering?

Om van onze diensten gebruik te maken, neem je een abonnement af. Standaard ben je met onze service van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Een nog ruimere bereikbaarheid? Dat kan met ons plus-abonnement: hiermee is je bedrijf 24/7 bereikbaar. Oók op feestdagen! Bevalt onze dienst je niet? Dan kan je opzeggen wanneer je wilt.

Zie hier de kosten voor onze telefoonservice:

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Telefonische bereikbaarheid is essentieel voor de gastvrijheid en klanttevredenheid. Onbereikbaarheid kan leiden tot het mislopen van boekingen of reserveringen. Wij staan jouw klanten te woord en handelen telefoontjes naar jouw instructies af.

e-mail

E-mailservice

DIRECT beantwoordt vragen over jouw horeca bedrijf. Met de 24/7 e-mail services voorzie je jouw klant altijd snel van een reactie. Twijfels of drempels worden direct weggenomen, wat bijdraagt aan een duurzame relatie met je klant.

social media

Social media services

Berichten op social media worden snel en professioneel beantwoord. De klanttevredenheid zal stijgen. Zo kan je horecabedrijf zich volledig richten op de verdere ontwikkeling.

live chat

Live chat service

Persoonlijke ondersteuning door middel van een live chat op je website. Het is het aangewezen kanaal om direct vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verhelpen.

whatsapp

WhatsApp service

Ook via WhatsApp stellen klanten vragen. WhatsApp is toegankelijk voor iedereen en daarmee een ontzettend belangrijk contactkanaal voor jouw horecabedrijf. Met DIRECT ben je altijd bereikbaar.

telefoonservice

Aanvullende services

Terwijl jij doet waar je goed in bent – je gasten in de watten leggen -, kunnen wij ook andere tijdrovende activiteiten voor je overnemen. Van personeelsplanning tot het vertalen van teksten, wij ondersteunen jouw horecabedrijf.

Meer informatie?
Contact

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Back To Top