Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Klantcontact voor sport en ontspanning

Is jouw klantbeleving net zo goed als de beleving die je aanbiedt?

Klantcontact voor de sport en ontspanning
Is jouw klantbeleving net zo goed als de beleving die je aanbiedt?

Even geen school, studie, werk: jouw klanten zijn er even helemaal uit. In hun vrije tijd én in opperbeste stemming komen ze naar jouw zaak. Of dat nu een sportschool, dierentuin, sauna, museum of andere ontspanningsgelegenheid is. En die goede stemming wil je natuurlijk op geen enkele manier tegenzitten – jouw klanten zoeken ontspanning en dus wil je dat het klantcontact net zo ontspannen verloopt.

In de branche sport en ontspanning draait het allemaal om de beleving. Een bezoek moet van begin tot eind goed zijn. Omdat veel bezoekjes beginnen met contact met de klantenservice, is het slim om daar al die goede beleving te bieden. Met DIRECT Klantcontact doe je dit: of je klanten nu bellen, mailen, chatten of appen – wij helpen ze direct.

Onze klantenservice ondersteunt jouw receptie

Laat je het klantcontact over aan DIRECT, dan wordt je klant snel geholpen. Ook wanneer jouw zaak uitpuilt omdat de schoolvakanties net zijn begonnen, of de regen of zonneschijn erg gunstig uitpakt voor jouw business. Op die momenten waarop jij veel drukte verwacht, kan je rekenen op onze klantenservice-experts. Wij ondersteunen je receptie, zodat de receptionisten zich kunnen focussen op je bezoekers. Zo loopt alles lekker door en maken we ondernemen makkelijk!

De diensten van DIRECT Klantcontact op een rijtje

Met DIRECT Klantcontact sta je voortaan voor elke klant klaar, hoe en wanneer die ook contact opneemt.

Ongecompliceerd, ontspannen klantcontact

Terwijl jouw personeel zich voor de volle honderd procent inzet om je bezoekers de beste beleving te bieden, zorgen wij dat het klantcontact net zo ongecompliceerd verloopt. Dit doen we door elk telefoontje binnen dertig seconden te beantwoorden, iedere e-mail met aandacht te verwerken en binnen enkele minuten te reageren op elk WhatsAppje en elke chat via de website of social media. Natuurlijk doen we dat altijd uit jouw naam: de naam van DIRECT Klantcontact valt nooit.

De voordelen van DIRECT Klantcontact als partner

 • Al het klantcontact verloopt ontspannen: soepel, snel en vriendelijk
 • Geen irritatie opwekken bij klanten door lange wachttijden
 • Je klantenservice sluit naadloos aan op het gevoel dat je als bedrijf wilt overbrengen
 • Je personeel kan zich helemaal concentreren op je bezoekers
 • Ruime bereikbaarheid van je klantenservice: 24/7 het hele jaar rond

Benieuwd naar jouw maandelijkse kosten?

Om van onze diensten gebruik te maken, neem je een abonnement af. Je bent dan van 8.00 ‘s ochtends tot ’s avonds 20.00 uur bereikbaar. Een nog ruimere bereikbaarheid? Dat kan met ons plus-abonnement, hiermee is je bedrijf 24 uur per dag bereikbaar, en dat zeven dagen per week. Bevalt onze dienst je niet? Dan kan je opzeggen wanneer je wilt.

Zie hier de abonnementskosten van onze telefoonservice:

Ontdek onze diensten

telefoonservice

Telefoonservice

Een klant telefonisch te woord staan lukt lang niet altijd. Gelukkig kan je je telefoonservice uitbesteden aan DIRECT. In het vervolg worden al je klanten meteen te woord gestaan.

e-mail

E-mailservice

Mails die dagenlang blijven hangen in de mailbox? Met DIRECT Klantcontact achter de hand, verras je jouw klanten met een snelle reactie terug.

social media

Social media services

Weet jij wat er online over jouw bedrijf wordt gezegd? Met de social media services van DIRECT wel.

live chat

Live chat service

Met onze live chat experts stand-by, heeft jouw klant altijd snel een reactie. Bij twijfel of problemen, voortaan kan je klant met één klik een live chat starten met jouw klantenservice.

whatsapp

WhatsApp service

Appen is zo normaal, dat het heel logisch is dat je dit klantenservicekanaal inzet om je klanten te helpen. Besteed je de WhatsApp service uit aan DIRECT, dan geef je de klantentevredenheid een boost.

telefoonservice

Aanvullende services

De meest flexibele oplossingen bieden om te overtreffen in klantcontact. Dat is het doel van DIRECT. Alles waar je je zelf liever niet mee bezighoudt; een tekst vertalen, de boekhouding bijwerken, een flyer ontwerpen. Wij ondersteunen jouw bedrijf.

Meer informatie ontvangen?
Kom in contact

Onze klantenservice-experts zijn altijd vriendelijk en professioneel, maar staan de bezoekers van jouw dierenpark te woord met bijvoorbeeld net wat meer vrolijkheid, of de bezoekers van jouw sauna met net wat meer gastvrijheid – precies zoals jouw eigen receptionisten dat doen.

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Back To Top