skip to Main Content

Aankomende
evenementen

Aankomende
evenementen

Bij DIRECT Klantcontact denken we graag met je mee en werken we samen met jou er naartoe dat je uitblinkt in klantcontact. Je kennis omtrent dit onderwerp uitbreiden? Regelmatig organiseren we verschillende evenementen die bijdragen aan jouw kennis en skills. Hieronder vind je alle aankomende events. Wil je op de hoogte blijven van vergelijkbare evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Uitblinken

Blink uit in klantinteractie

Op woensdag 13 november alweer de vierde en laatste editie van ‘Blink uit in Klantcontact’. Dit keer alles en meer over klantinteractie. In een wereld vol ‘tech’ valt op dat men op zoek is naar meer ‘touch’. Want hoe groot is de impact van een kwalitatief ‘goed’ antwoord richting een klant? En hoe kan je het nog beter doen? In deze sessie meer over klantbeleving, klantinteractie en our way back to basics.

Uitblinken

Blink uit in technologie & AI

De belofte van artificial intelligence (AI) is groot. Zeker als het gaat om klantcontact. Op 11 september 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent robotisering, AI en vernieuwende technologie├źn waar jij de strijd mee gaat winnen. We nodigen je van harte uit bij ons in Arnhem. Benieuwd naar het programma? Klik dan verder.

Uitblinken

Blink uit in online klantcontact

Alles willen weten over online klantcontact en de nieuwste trends? Op 5 juni 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent online klantcontact. Alles wat je moet weten om je online zichtbaarheid en klanttevredenheid te verhogen. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem. Benieuwd naar deze leerzame dag? Lees dan snel verder.

Uitblinken

Blink uit in klantbeleving

Wil je weten hoe je kunt uitblinken in klantbeleving? Op 10 april 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent klantbeleving en wat jij hier aan kunt doen. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem. Benieuwd naar deze leerzame dag? Lees dan snel verder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Back To Top