Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Kies een categorie

Aanmelden

Voordat je je officieel voor onze dienstverlening aanmeldt, heb je de mogelijkheid om het zelf te ervaren. In een tweeweekse proefperiode ervaar je zelf wat onze telefoonservice bijdraagt aan jouw organisatie. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Meer weten of direct aanmelden voor de proefperiode? Klik dan hier.

Snel van start is de norm voor ons. Aanmelden voor onze dienstverlening is erg simpel. Laat je gegevens achter via het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Aan de hand van een korte vragenlijst, stellen we een script voor je op. Daarna kunnen we aan de slag. Wist je dat je onze telefoonservice zelfs 14 dagen gratis kunt uitproberen? Meld je hier direct aan voor de proefperiode. Liever direct een afspraak inplannen voor vrijblijvend advies? Klik dan hier voor een afspraak met één van onze consultants.    

Uiteraard kunnen wij daar mee helpen. Afhankelijk van hoe snel onze opdrachtgevers de juiste informatie bij ons aanleveren, kunnen wij een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige scripting maken. In de scripting staat precies hoe klanten te woord worden gestaan en wat de meest voorkomende antwoorden zijn op veelgestelde vragen. Onze helpdeskmedewerkers zijn gespecialiseerd in het schrijven van goedlopende scripts en zetten altijd alle zeilen om dit niet alleen snel maar vooral ook goed klaar te zetten. Hoe moeilijk het vraagstuk ook is, we zien het als een uitdaging en helpen graag verder.

Wil je je WhatsApp, live chat of social media bereikbaarheid uitbesteden aan ons? Dan gaan we altijd van start met een gesprek waarin we naar jouw wensen en behoeften vragen. Vrijwel direct daarna vragen wij een uniek WhatsApp nummer voor je aan. Of gaan we aan de slag met een op maat gemaakte widget voor op jouw website. In de tussentijd vragen we jouw website beheerder of er een speciale code op de website kan worden ingebouwd. Deze code zorgt ervoor dat jouw websitebezoekers zien dat je per WhatsApp, live chat of social media bereikbaar bent. Hierdoor worden ze sneller verwezen naar de klantenservice en dus te woord gestaan. Vraag een voorstel op maat aan.

De algemene voorwaarden ontvang je bij het contract. Kun je ze niet zo snel vinden? Hier staan ze ook.

"Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten."

Judith Sapulette, Teamleider

Judith Sapulette, DIRECT Klantcontact over opleiden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op.

Laat je gegevens en je vraag achter in het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top