Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Kies een categorie

E-mail Management

Voor zakelijke communicatie is e-mail een van de vaakst gekozen contactkanalen. Logisch ook, want e-mail heeft het allemaal. Als ondernemer kom je niet altijd toe aan het beantwoorden van e-mails op dezelfde dag. Toch weten we allemaal dat het niet wenselijk is een e-mail dagenlang onbeantwoord te laten. De e-mail klantenservice van DIRECT werkt heel simpel; je geeft ons toegang tot jouw mailbox en instrueert ons hoe we e-mails moeten beantwoorden. Handig is het als je ons een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) toestuurt, zodat we de meeste vragen via e-mail meteen naar tevredenheid van je klanten kunnen afhandelen. Deze lijst breiden we in de loop van de tijd uit met vragen die wij binnenkrijgen.

Onze medewerkers doen de e-mail afhandeling zoals jij wenst. Binnen de afgesproken tijd, vanuit jouw bedrijfsnaam en in de tone of voice van jouw bedrijf. Een vraag? Wij beantwoorden hem. Een bestelling of reservering? Wij voeren het in. Een afspraak? Wij plannen het in jouw agenda. Als je ons toegang geeft tot jouw systemen, is er veel mogelijk. De voordelen op een rij: – een overzichtelijke inbox, – professioneel en vlot beantwoorde e-mails, – ruimere openingstijden, – directe afhandeling van e-mails

Online aanmelden is heel eenvoudig. Laat je e-mail uitbesteden en houd meer tijd over voor ondernemen. Na jouw akkoord op onze e-mail service, beantwoorden we al binnen 24 uur jouw mails. Maar als het nog sneller moet, dan zetten we alles op alles om nog dezelfde dag e-mails voor je te beantwoorden. Kom nu in contact met een e-mail-specialist van DIRECT.

"Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten."

Judith Sapulette, Teamleider

Judith Sapulette, DIRECT Klantcontact over opleiden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op.

Laat je gegevens en je vraag achter in het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top