Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Kies een categorie

Forecasting

We bieden iedereen graag een proefperiode van twee weken aan. In deze twee weken kunnen we ondervinden hoeveel klantcontact jouw organisatie heeft. Op die manier kunnen we de juiste inschatting maken van de inkomende gesprekken, de duur van de gesprekken en de nawerktijden. Door dit scherp op onze netvlies te hebben kunnen we een juiste prijsindicatie maken. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Ja, dat is mogelijk. Met ruim 30 jaar ervaring in het klantcontactvak weten we als geen ander wat de benchmarks zijn van diverse organisaties in verschillende branches. Uiteraard is elke organisatie anders, maar door middel van gerichte vragen kunnen we een precieze inschatting maken van je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse klantcontact frequentie.

Dit kan mogelijk meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij aan een hogere volume dan voorgaande periodes. Dit betekent dat er meer gebeld werd met jouw organisatie. Een andere oorzaak zou kunnen zijn een langere gesprektijd. Indien dit het geval is zoeken we altijd samen met jou uit hoe het komt dat de gesprekken langer duren. We luisteren de gesprekken terug en doen grondige evaluaties met het team.

Dit stemmen we graag samen met jou af. Wanneer jij dit tijdig aan ons doorgeeft kunnen we concrete vervolgstappen nemen. Denk hierbij aan het wijzigen van het script, waar nodig. Daarnaast werken we ook graag met doelstellingen. Op die manier kunnen we onze kwaliteit waarborgen en kom jij als klant niet voor verrassingen te staan.

"Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten."

Judith Sapulette, Teamleider

Judith Sapulette, DIRECT Klantcontact over opleiden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op.

Laat je gegevens en je vraag achter in het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top