Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Kies een categorie

Offline Klantenservice

Een klant telefonisch of via e-mail te woord staan lukt niet altijd. Vanzelfsprekend wil je elke klant meteen helpen, maar in werkelijkheid werkt dit vaak anders. Gelukkig kan je jouw offline klantenservice uitbesteden aan DIRECT Klantcontact. Met ons achter de hand, ben je voortaan altijd bereikbaar. Kortom: we verzorgen de e-mail management, telefoonservice en/of de 24/7 storingsdienst voor je.

Onze klantcontactmedewerkers nemen voor verschillende bedrijven de telefoon op. Echter zal het voor jouw klanten zijn alsof jouw eigen medewerkers te telefoon beantwoorden. Bij DIRECT Klantcontact werken we met kundige en empathische specialisten die zich goed kunnen verplaatsen in de situatie van jouw klant.

DIRECT Klantcontact is meer dan 30 jaar specialist op het gebied van klantcontact. We verzorgen de bereikbaarheid voor ruim 800 organisaties door heel Nederland. Daarnaast zijn wij dé partner voor jouw 24/7 bereikbaarheid. Wij staan 365 dagen per jaar en 24/7 paraat om jouw klanten op te vangen. Complexe zaken, storingen en klantvragen worden gefilterd en kunnen sneller en effectiever worden verholpen of beantwoord. We noteren terugbelverzoeken, plannen afspraken en of schakelen direct een monteur in, direct in jouw systemen. Zo komt de klantbehoefte weer centraal te staan. Wij bieden je graag de meest flexibele oplossingen om jou uit te laten blinken in klantcontact. De offline klantenservice kunnen we supersnel voor je opzetten. Mocht het je niet bevallen, kun je elk moment opzeggen. We doen alles om jouw klanten de beste ervaring te bieden.

Wil je direct ontzorgd worden op het gebied van klantcontact? We helpen graag. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan of start direct met de gratis proefperiode van 14 dagen.

"Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten."

Judith Sapulette, Teamleider

Judith Sapulette, DIRECT Klantcontact over opleiden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op.

Laat je gegevens en je vraag achter in het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top