Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
Kies een categorie

Software en systemen

We staan voor écht menselijk klantcontact, maar goede sofware ter ondersteuning is daarbij onmisbaar. Wij werken met diverse sofware om een ideale klantbeleving tot stand te brengen. Onze telefoonservice verloopt via Teleknowledge Connect. Met Teleknowledge Connect beheren we én registreren we al het klantcontact op een centrale, gebruiksvriendelijke plek. Zo kunnen onze medewerkers tijdens het gesprek de focus op de klant en de boodschap houden. Voor onze online klantcontactkanalen (WhatsApp, live chat en social media) werken we met Trengo. Trengo is een omnichannel communicatieplatform, dat alle kanalen in één overzicht combineert. Daarnaast biedt Trengo de functionaliteit om chat widgets te maken voor op je website. Zo weten websitebezoekers meteen dat je online bereikbaar bent.

Onze telefoonservice verloopt via Teleknowledge Connect. Met Teleknowledge Connect beheren we én registreren we al het klantcontact op een centrale, gebruiksvriendelijke plek. Zo kunnen onze medewerkers tijdens het gesprek de focus op de klant en de boodschap houden. Wil je meer weten over Teleknowledge? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Jazeker, wij kunnen in overleg rechtstreeks in jouw systeem werken. Wel zo handig als je zelf al me een goed ingericht systeem werkt. Neem contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

"Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten."

Judith Sapulette, Teamleider

Judith Sapulette, DIRECT Klantcontact over opleiden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op.

Laat je gegevens en je vraag achter in het formulier en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top