skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Alle klantcontactkanalen

Kom in contact met je klanten via online, offline en self-service kanalen

Alle klantcontactkanalen

Kom in contact met je klanten via online, offline en self-service kanalen

Wanneer een klant een vraag of een klacht heeft, wil hij zo snel mogelijk gehoord worden. Via alle mogelijke contactkanalen, online óf offline. Vandaag de dag zijn er diverse mogelijkheden om als ondernemer bereikbaar te zijn voor jouw klanten. Bijvoorbeeld via de telefoon, e-mail, social media, webformulieren, chats of andere messenger diensten. Maar welk kanaal past het beste bij jouw onderneming en de behoeften van je klanten?

Wij geven je hieronder een opsomming voor alle klantcontactkanaaloplossingen die we bieden. Zodat jij altijd bereikbaar blijft, voor welke vraag of klacht dan ook. Wij staan bij je om dit te bereiken.

Telefoonservice

Altijd en overal bereikbaar zijn? Met onze persoonlijke telefoonservice zorgen we ervoor dat al jouw klanten netjes te woord worden gestaan. Wij nemen de telefoon vriendelijk aan met jouw bedrijfsnaam en we noteren alle berichten zorgvuldig in ons klantcontactsysteem. Jij bent en blijft altijd en overal in control. Gewoon een extra helpende hand voor als je het nodig hebt.

Meer over telefoonservice
telefoonservice
e-mail

E-mailservice

Klanten verwachten vlotte en volledige antwoorden. En als je vragen of problemen via de e-mail niet snel genoeg opvolgt, dreig je ze te verliezen. Wij helpen met onze e-mailservice elke ondernemer verder. Je verstrekt toegang tot jouw mailbox en namens jou beantwoorden onze professionals vragen en handelen ze problemen altijd direct af. Werk je met webformulieren? Ook voor deze aanvragen dragen we zorg. Zo ben jij totaal ontzorgd.

Meer over e-mailservice

WhatsApp service

WhatsApp is eenvoudig en snel, en dat kunnen wij jou ook garanderen als klantcontactkanaal. Verruim je bereikbaarheid door dit extra kanaal toe te voegen aan je contactmogelijkheden. Jij bepaalt zelf op welke tijden we WhatsApp berichten voor je beantwoorden. Met onze WhatsApp service bieden we je een laagdrempelig klantcontactkanaal waarmee je dichter bij je klanten komt te staan.

Meer over WhatsApp service
whatsapp
social media

Social media service

Ben je als ondernemer actief op social media? Dan is het van groot belang om actief te zijn en te blijven. Het vormt een persoonlijk en laagdrempelig kanaal om in contact te komen. Met onze social media service zijn we daar om je te helpen. Je kanalen worden gemonitord en zullen 24 uur per dag en 7 dagen per week worden bezet, zodat geen enkel bericht onbeantwoord blijft.

Meer over social media service

Live chat service

Live chat via je website is een onmisbaar instrument. Want surft een klant toevallig op jouw website en is die op zoek naar een nieuw product of dienst? Dan kan live chat net drempelverlagend werken om de klant over te halen. Met live chat met échte mensen verhoog je de verkoop en voeg je extra service toe. Loop nooit meer klanten mis.

Meer over live chat services
live chat

De voordelen van een samenwerking met DIRECT Klantcontact:

  • Snel geregeld en alleen wanneer je ons nodig hebt
  • 24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar
  • Tegen een laag tarief per maand
  • Opgeleide agents met jarenlange ervaring
  • Alle mogelijke klantcontactkanalen

Elke onderneming heeft zijn eigen wensen
laat je adviseren

De vraag of jouw klanten online of offline beter af zijn is soms wat moeilijk te bepalen. Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. De keuze voor bepaalde klantcontactkanalen ligt bijvoorbeeld aan de grootte van je organisatie, je type klanten en wellicht ook wel je product of dienst. Gezien de klant vooral graag direct contact heeft, en graag de keuze uit meerdere kanalen waardeert, denken we als klantcontactcentrum actief mee!

Laat je daarom geheel vrijblijvend, gratis en direct adviseren over welke klantcontactkanalen het beste bij je passen.

Heb je het druk met opdracht en afspraken en wil je graag direct het gevoel van ontzorging ervaren? Probeer nu 2 weken gratis onze diensten uit. Vrijblijvend, zonder kleine lettertjes en géén verplichtingen.

Neem middels het formulier hiernaast contact op met onze adviseurs.

Vul het formulier in en we nemen contact op:

Back To Top