skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Met veel personeel in je bedrijf, weet je wellicht als geen ander dat een werkrooster maken een tijdrovende klus is. Voor je het weet, verdwaal je in de losse Excel-sheets. Bij DIRECT Klantcontact hebben we ruime ervaring met het plannen en roosteren van personeel en maken we dit alles graag makkelijk(er). Daarom kan je onze slimme DIRECT Planner gebruiken. Nog meer gemak? Laat de planning van personeel uitbesteden aan een personeelsplanner op afstand.

Wat doet een personeelsplanner?

Een personeelsplanner is de persoon die de roosters maakt, en de touwtjes in handen heeft als het gaat om de bezetting op de werkvloer. Eigenlijk is deze persoon de spil in veel bedrijven. Bijvoorbeeld voor die in de zorg, maar ook voor winkels en horeca. Want de perfecte balans vinden tussen een goede bezetting op de werkvloer en de kosten – dat is een puzzel. En dat is – laten we eerlijk zijn – waar het bij personeel inplannen om draait; onderzetting is uit den boze, maar van overbezetting word je als ondernemer ook niet blij. En dan heb je ook nog te maken met verhinderingen, voorkeuren en verlofaanvragen van parttimers en oproepkrachten. Een puzzel dus – van duizend stukjes!

Zelf inplannen met ons slimme planningssysteem

Het optimale werkrooster maak je met de DIRECT Planner. Met dit slimme planningssysteem, dat we zelf ook gebruiken voor het inplannen van onze klantenservicemedewerkers, heb je één systeem, één omgeving en één dashboard. In één oogopslag zie je de beschikbaarheid van alle medewerkers die dit via de app hebben ingevuld. Hierdoor heb je het inplannen in een mum van tijd gedaan: het is slechts een kwestie van de beschikbare medewerkers naar de juiste diensten slepen. En werkt een medewerker op vaste dagen, dan kan de planner die uren structureel vastleggen. Zo doe je geen onnodig werk.

En de DIRECT Planner doet meer. In een paar klikken stuur je de planning rond, en ook houdt het planningssysteem de urenadministratie bij. Zo accordeer je de tijdsregistratie van personeel makkelijk, waarna die in een kant-en-klare-export naar de payroll kan. Omdat je altijd realtime een overzicht hebt van de bezetting op verschillende vestigingen, houd jij de regie. Je ziet wat de in- en uitstroom van medewerkers is, hoeveel medewerkers er de komende dagen nodig zijn, en je krijgt goed inzicht in hoe committed medewerkers zijn.

Ook voor je werknemers werkt deze slimme personeelsplanner ideaal. In de bijbehorende app geven ze aan wanneer ze wel, liever niet, of niet kunnen werken. Daarnaast kunnen ze het rooster inzien, en de gewerkte uren doorgeven. Hun beschikbaarheid, verlofaanvragen en urenregistratie beheren werknemers dus handig op één plek.

Plannen uitbesteden met een planningsmedewerker op afstand

Zelf helemaal geen omkijken hebben naar het inplannen? Laat dit tijdrovende klusje dan uitbesteden aan onze planningsmedewerkers. Na een briefing, waarin we bijvoorbeeld de piek- en daluren van jouw bedrijf doornemen, plannen wij jouw personeel optimaal in. Net zoals we dagelijks honderden monteurs inplannen. Bij DIRECT zien we door al dit plannen uiteenlopende planningssystemen vanuit alle branches, en dus nemen we die van jouw onderneming zó mee.

Kosten personeelsplanner

Wil je zelf plannen? 

De DIRECT Planner gebruik je al voor € 4,49 per medewerker per maand. Goed om te weten is dat we bij DIRECT niet met contracten werken. Je zit dus nergens aan vast! Merk je na een tijdje dat je huidige werkwijze toch beter werkt, dan kan je het abonnement direct stoppen.

Of zullen wij voor je plannen? 

Onze ervaren personeelsplanners ontzorgen je van de volledige personeelsplanning voor slechts €39,50 per uur. Mocht je op een later moment besluiten toch weer zelf te gaan plannen, dan dragen we het weer over.

Kom met ons in contact via het onderstaande contactformulier en we bespreken de mogelijkheden.

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Veelgestelde vragen over de personeelsplanner

Als ondernemer weet je wellicht als geen ander dat het maken van een werkrooster een tijdrovende klus is. Wij, bij DIRECT, hebben veel ervaring met het plannen en roosteren personeel. Hier helpen wij graag bij.

Met de DIRECT Planner maak je zelf het optimale werkrooster. In DIRECT Planner vind je een eenvoudig én efficiënt planningssysteem. Door een juiste balans tussen uren, personeel, vaardigheden en betrokkenheid aan te brengen, wordt het plannen van personeel weer leuk en eenvoudig.

Wil je zelf plannen? 

De DIRECT Planner gebruik je al voor € 4,49 per medewerker per maand. Je zit hierbij nergens aan vast! Mocht je merken dat je huidige werkwijze toch beter werkt, dan kan je het abonnement direct beëindigen.

Zullen wij voor je plannen? 

Voor slechts €39,50 per uur ontzorgen onze ervaren personeelsplanners je van de volledige personeelsplanning. Ook hierbij geldt, indien je op een later moment besluit weer zelf te gaan plannen, dragen we het weer over.

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Schakel je een van de DIRECT assistenten in, dan ben je direct ontzorgd. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, met een VA van DIRECT Assistent laat je je onderneming groeien. Je loopt geen enkel bedrijfsrisico en kan je weer focussen op wat ertoe doet: ondernemen. Neem direct contact op, zodat we concreet met je kunnen afstemmen hoe we jouw opdracht oppakken.

Vul het formulier in of start een chat met ons (rechtsonder).

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top