skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Groeit je bedrijf uit zijn Nederlandse jasje? Heb je veel internationale klanten, leveranciers of collega’s? Dan ontkom je er niet aan om tekst te laten vertalen. Een e-mail is nog tot daar aan toe. Maar een brochuretekst? Een marketingtekst? Of de hele website? Daar komt expertise bij kijken. Laat daarom je vertaalopdracht uitbesteden aan een vertaler van DIRECT. Zo maken we ondernemen makkelijk.

Vertaalopdrachten uitbesteden

Een eenvoudig mailtje in een andere taal opstellen is nog tot daar aan toe; die haal je misschien door Google Translate, waarna je hem even bijschaaft. Maar gaat het om een belangrijke zakelijke tekst, dan kan je die laten vertalen door een vertaler van DIRECT. Onze vertalers kan je inzetten voor vertaalopdrachten van en naar het Frans, Engels en Duits.

 • Brochures
 • Websites
 • Marketingteksten
 • Advertenties
 • Artikels (blog / nieuwsartikel / persbericht)
 • Presentaties

Bij het vertalen van zakelijke teksten is het belangrijk dat de boodschap van de originele tekst overeind blijft. Natuurlijk moet zo’n vertaling lekker lopen en mag die geen vaagheid bevatten. En daarnaast is het belangrijk dat de tone of voice in stand blijft. Vooral bij commerciële vertalingen is dat essentieel; de stem van je bedrijf moet in zo’n verkopende tekst goed uitkomen – of die nu in het Engels, Frans of Duits geschreven is.

Voordelen van een vertaler boeken

Een van de voordelen van tekst laten vertalen door DIRECT, is dat jouw vertaalopdracht altijd snel wordt opgepakt door ervaren vertalers. Daarnaast weet je zeker dat de vertaalde Engelse, Duitse of Franse tekst ook echt góéd is, en past bij jouw bedrijf. Om dit professionele resultaat te krijgen, hoef je niet meer zelf urenlang bezig te zijn met de vertaling. Een vertaler inhuren verzekert je van kwaliteit en bespaart je tijd.

Kosten voor vertaalopdrachten

Bij DIRECT kan je een vertaler inhuren voor een tarief vanaf € 27,- per uur. Je kan ons als vertaalbureau inschakelen voor één incidentele tekst, maar ook voor meerdere of langere teksten. Maak je elke maand gebruik van onze vertaaldiensten, dan profiteer je van een pakketprijs.

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van vertaalopdrachten

Wanneer je internationale klanten, collega’s of leveranciers hebt, ontkom je er niet aan om teksten te laten vertalen. Expertise kan hierbij van belang zijn. Bij DIRECT is het mogelijk je vertaalopdracht uit te besteden.

Jouw vertaalopdracht wordt altijd snel opgepakt door onze ervaren vertalers. Ook weet je zeker dat vertaalde Engelse, Duitse of Franse tekst écht correct en passend bij jouw bedrijf zijn. Met een vertaler van DIRECT ben je verzekert van kwaliteit en bespaart je tijd.

Jouw vertaalopdracht wordt altijd snel opgepakt door onze ervaren vertalers. Ook weet je zeker dat vertaalde Engelse, Duitse of Franse tekst écht correct en passend bij jouw bedrijf zijn. Met een vertaler van DIRECT ben je verzekert van kwaliteit en bespaart je tijd.

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Schakel je een van de DIRECT assistenten in, dan ben je direct ontzorgd. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, met een VA van DIRECT Assistent laat je je onderneming groeien. Je loopt geen enkel bedrijfsrisico en kan je weer focussen op wat ertoe doet: ondernemen. Neem direct contact op, zodat we concreet met je kunnen afstemmen hoe we jouw opdracht oppakken.

Vul het formulier in of start een chat met ons (rechtsonder).

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top