skip to Main Content

Vertaler

Een zakelijke tekst vertalen? Dat vraagt om expertise.

Vertaler

Een zakelijke tekst laten vertalen? Dat vraagt om expertise.

Groeit je bedrijf uit zijn Nederlandse jasje? Heb je veel internationale klanten, leveranciers of collega’s? Dan ontkom je er niet aan om tekst te laten vertalen. Een e-mail is nog tot daar aan toe. Maar een brochuretekst? Een marketingtekst? Of de hele website? Daar komt expertise bij kijken. Laat daarom je vertaalopdracht uitbesteden aan een vertaler van DIRECT. Zo maken we ondernemen makkelijk.

IMG_1083

Vertaalopdrachten uitbesteden

Een eenvoudig mailtje in een andere taal opstellen is nog tot daar aan toe; die haal je misschien door Google Translate, waarna je hem even bijschaaft. Maar gaat het om een belangrijke zakelijke tekst, dan kan je die laten vertalen door een vertaler van DIRECT. Onze vertalers kan je inzetten voor vertaalopdrachten van en naar het Frans, Engels en Duits.

  • Brochures
  • Websites
  • Marketingteksten
  • Advertenties
  • Artikels (blog / nieuwsartikel / persbericht)
  • Presentaties

Bij het vertalen van zakelijke teksten is het belangrijk dat de boodschap van de originele tekst overeind blijft. Natuurlijk moet zo’n vertaling lekker lopen en mag die geen vaagheid bevatten. En daarnaast is het belangrijk dat de tone of voice in stand blijft. Vooral bij commerciële vertalingen is dat essentieel; de stem van je bedrijf moet in zo’n verkopende tekst goed uitkomen – of die nu in het Engels, Frans of Duits geschreven is.

Voordelen van een vertaler boeken

Een van de voordelen van tekst laten vertalen door DIRECT, is dat jouw vertaalopdracht altijd snel wordt opgepakt door ervaren vertalers. Daarnaast weet je zeker dat de vertaalde Engelse, Duitse of Franse tekst ook echt góéd is, en past bij jouw bedrijf. Om dit professionele resultaat te krijgen, hoef je niet meer zelf urenlang bezig te zijn met de vertaling. Een vertaler inhuren verzekert je van kwaliteit en bespaart je tijd.

IMG_0961
IMG_1062

Kosten voor vertaalopdrachten

Bij DIRECT kan je een vertaler inhuren voor een tarief vanaf € 27,- per uur. Je kan ons als vertaalbureau inschakelen voor één incidentele tekst, maar ook voor meerdere of langere teksten. Maak je elke maand gebruik van onze vertaaldiensten, dan profiteer je van een pakketprijs.

Kom in
contact

Vertalen is een van onze aanvullende diensten waarmee we ondernemen makkelijk maken. Direct een tekst laten vertalen? Neem contact op met DIRECT Klantcontact om de opdracht door te spreken. Na jouw briefing gaat een vertaler binnen no-time aan de slag met jouw tekst, en kan jij verdergaan met ondernemen.

Klinkt dat goed? Neem direct contact op en laat je informeren door een van onze specialisten. Bel op 026 – 373 66 00, app, mail info@directklantcontact.nl of chat (rechtsonder).

Back To Top