skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Social media monitoring

Met social media monitoring houd je continu in de gaten wat er online gezegd wordt over jouw bedrijf. Belangrijk om te weten, maar ook een grote belasting voor organisaties, want social media is ongoing. Dag en nacht wordt er gepost, geliked en gementioned. Laat je dit allemaal links liggen, dan kan het imago van je bedrijf eronder lijden. Je kan zelfs mooie kansen missen! Laat daarom de social media monitoring uitbesteden aan DIRECT. Onze social media-experts zitten bovenop de social media monitoring en missen niets.

Online reputatie in kaart met social media monitoring

Bij DIRECT houden we constant in de gaten wat klanten zeggen. Niet alleen wat ze via Facebook Messenger of via Twitter naar je sturen, maar ook wat online over jouw merk verschijnt. Op fora, of in nieuwsartikelen. Door continu alle sociale media te monitoren, brengen we jouw online reputatie in kaart. We onderzoeken hoe vindbaar je bent op kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. En we analyseren hoe je doelgroep over jou denkt. Wat is hun sentiment? Zijn ze positief over jouw producten, dienst of service? Of zijn ze neutraal, of misschien negatief? Met dit alles in beeld, ontdek je wat de online reputatie van jouw merk is en kan je tijdig werk maken van je online reputatiemanagement.

Op social media is álles openbaar. Dat is de kracht ervan, maar ook een bedreiging. Want een gerucht kan zomaar zijn eigen leven gaan leiden. Door een negatieve post er op tijd uit te pikken, kan je reputatieschade voorkomen. Luisteren naar wat klanten zeggen, actief een vinger aan de pols houden. Het is hét startpunt van een goede klantenservice en de ultieme manier van online reputatiemanagement.

installatietechniek
1234567
v2

Alleen de beste social media monitoring tools

De regie houden over je online reputatie kan alleen met een goede tool. Bij DIRECT werken we daarom met een van de beste social media monitoring tools die er is vandaag de dag. Hiervoor geef je ons toegang tot de sociale kanalen van jouw bedrijf. Of dat nu Twitter, LinkedIn, Facebook of Instagram is. Ideaal is dat je zelf bepaalt wanneer we online zijn. En via de webomgeving van DIRECT kan je onze social media-experts op elk moment bijsturen met een aanvullende briefing. Wij nemen de regie – maar jij bent en blijft in control.

Mijn DIRECT Klantcontact

Jij bent en blijft altijd en overal in control. Met de app en desktopversie van Mijn DIRECT Klantcontact heb je realtime inzicht in jouw externe klantenservice.

Mijn DIRECT Klantcontact app

Voordelen van de social media monitoring uitbesteden

Het voordeel van social media monitoring uitbesteden is dat je nieuwe inzichten kan krijgen over de bedrijfsvoering. De informatie die monitoring oplevert is waardevol; je ontdekt waar je op in moet spelen. En ook een voordeel is dat je er niet meer zélf continu bovenop te zitten. Het spreekt voor zich dat het een tijdrovende klus is om 24/7 alles rondom je bedrijf op social media in de gaten te houden. Bovendien moet je investeren in opleidingen voor je personeel en tools om te monitoren.

Kom in contact met jouw social media-expert

Benieuwd naar jouw online reputatie? Leg de social media monitoring in handen van onze social media-experts. Wil je snel van start? Laat je informeren door een social media-expert. Neem direct contact op om jouw social media binnen 24 uur aan ons uit te besteden.

Onze andere diensten

DIRECT Klantcontact helpt je jouw bedrijf te laten groeien. Naast de social media services kunnen we je ook helpen met andere manieren om jouw bereikbaarheid te vergroten en je klanttevredenheid te verhogen.

telefoonservice

Telefoonservice

Met onze telefoonservice ben je altijd bereikbaar, ook als je niet bereikbaar bent.

whatsapp

WhatsApp-service

Laat je klanten informeel en laagdrempelig communiceren via WhatsApp.

e-mail

E-mailservice

Laat ons je belangrijke e-mails afhandelen op het moment dat jij er niet aan toekomt.

live chat

Live chat-service

Een live chat op je website neemt drempels weg en biedt extra service.

Back To Top