Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

DIRECT Klantcontact presenteert Spotify playlist voor ondernemers die klanten in de wacht laten staan

Laatste update op 22 april 2021 om 04:16 pm
Leestijd: 2 minuten

ARNHEM, 1 april 2019 – Je kent het wel. De voorjaarsdrukte is in volle gang, en je bent toch nèt niet zo goed voorbereid als je van tevoren dacht. De telefoon staat roodgloeiend en je klanten moeten ongewenst minutenlang wachten. Het is even niet anders… Daarom heeft DIRECT Klantcontact speciaal voor deze ondernemers iets handigs samengesteld: een Spotify playlist, met de nodige zorg en aandacht speciaal voor ondernemers met wachtende klanten.

“Voor ons zijn wachttijden natuurlijk uit den boze. Bijna niets is klantonvriendelijker”, aldus, Aaltje Cornelies, directeur van DIRECT Klantcontact. “Bij ons en onze partners zijn er dan ook nauwelijks tot geen wachttijden. Toch willen we ook niet-partners een helpende hand bieden met deze Spotify playlist.” Deze playlist moet voorkomen dat wachtende klanten geïrriteerd raken. “Zo dragen we op een simpele, toegankelijke manier bij aan de klanttevredenheid én klantbeleving. En maken we Nederland toch net nog wat klantvriendelijker!”, vult Aaltje aan.

Hoe werkt het?

Ondernemers kunnen op een gemakkelijke manier gebruikmaken van de gratis Spotify playlist genaamd ‘Keep on Waiting’. Deze is hieronder te luisteren. Volg ‘m, download en luister!

Het wordt aangeraden om de playlist af te spelen via een speaker. Stel je telefoon vervolgens zo in dat dat deze automatisch opneemt. Op het moment dat een klant opbelt, krijgt deze zodoende direct de ontspannende muziek te horen. De titelnummers hebben een rustgevend effect op de luisteraar, waardoor geïrriteerde gevoelens zullen afnemen. Tegelijkertijd heb jij, als ondernemer, tijd om écht te ondernemen. Een win-win situatie, toch!?

En mocht je toch nog overwegen helemaal van je wachttijden af te willen komen?  Maar twijfel je over wat het beste is voor jouw klanten? Schiet onze service experts dan gerust aan voor alle nodige tips en tricks.

Vertik jij het om je klanten in de wacht te laten staan? Neem contact met ons via onderstaand formulier en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top