Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
blog team doppers

Voor elke topper een mooie Dopper

Laatste update op 25 augustus 2020 om 09:53 am
Leestijd: < 1 minuut

Vandaag hebben wij onze collega’s van DIRECT Klantcontact verrast met deze een duurzame Dopper. Uiteraard helemaal gecustomized met ons DIRECT Klantcontact logo.

Waarom een Dopper?

Anno 2018 is duurzaamheid een hot topic. Niet zo gek natuurlijk, want de wereld heeft onze hulp hard nodig. We dragen graag een steentje bij aan het goede doel door Doppers te gebruiken.

De missie van Dopper

Dopper ziet graag dat mensen zich meer bewust zijn van het milieu. Een milieu waarin we met elkaar het verbruik van plastic afval verminderen. Want ja, we produceren met z’n allen een enorme hoeveelheid plastic afval. Ook streeft Dopper naar veilig drinkwater, wereldwijd en voor iedereen.

Wist je bijvoorbeeld dat voor de productie van één plastic flesje er één liter water en één liter olie nodig is? Wereldwijd wordt er slechts 1% van al dit plastic gerecycled en 50% van het plastic wordt direct na gebruik weggegooid. Dit plastic afval komt (vaak onbedoeld) in onze oceanen terecht. Hierdoor sterven jaarlijks een miljoen zeevogels en zo’n 100.000 zeezoogdieren.

Bij ons op de werkvloer vond je sowieso al geen plastic bekertjes. Nu dus ook (bijna) geen bekers en glazen meer, die elke dag afgewassen moeten worden. Dat scheelt ook weer water!

Lees hier meer over de missie van Dopper.

Back To Top