Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Klanten van morgen kernmerken zich door extreem hoge eisen en verwachtingen wat betreft snelheid, bereikbaarheid, klantgerichtheid en gemak. Elke stap binnen de klantreis moet om die reden meeslepend, perfect geregisseerd en op elkaar afgestemd zijn. Meer dan ooit wordt het succes van merken en organisaties bepaald door het vermogen om flexibel in te spelen op het ritme van wat klanten vinden, voelen en doen. En dat is precies waarbij wij als partner om de hoek komen kijken.

Navigeer snel naar

Klantcontact is essentieel bij het ondernemen.

DIRECT Klantcontact gelooft in continue bereikbaarheid, ultieme flexibiliteit, direct resultaat en bovenal échte verbindingen. Alleen door samen als team kwalitatief, empathisch en 24/7 klantcontact te bieden kunnen we ondernemers en merken naar een hoger niveau tillen. Wij geloven erin dat klantcontact essentieel is bij het ondernemen.

Sterker nog, het draait om direct klantcontact. We runnen geen webshop, kunnen geen CV ketels vervangen en zijn geen makelaar van beroep. Maar bereikbaar zijn voor jouw klanten en helpen wanneer er storingen, vragen of verzoeken zijn, dat kunnen we wel. Zodat jouw klant altijd gehoord en geholpen wordt. Aandacht die ze verdienen, noemen we dat.

DIRECT Klantcontact ondersteunt, vertegenwoordigt en denkt mee mét ondernemers én merken – groot en klein – met alles wat te maken heeft met direct klantcontact.

DIRECT Klantcontact gaat voor direct klantcontact.

Belofte 1: Jouw bedrijf altijd bereikbaar voor jouw klanten.

Met 24/7 bereikbaarheid bedoelen we ook écht altijd bereikbaar zijn als verlengstuk van jouw bedrijf. Onze klantcontactspecialisten werken met behulp van flexibele planningen, dag én nacht, in de weekenden én op feestdagen. Letterlijk de klok rond.

 • We zijn 24/7 bereikbaar via verschillende klantcontactkanalen.
 • 80% van alle inkomende gesprekken worden binnen 30 seconden opgenomen.
 • We zijn betrouwbaar door een uptime van 99,8%.

Belofte 2: Jouw klanten direct voorzien van een passende oplossing.

Met bijna 30 jaar ervaring in de klantcontactbranche kunnen we stellen dat we inmiddels élke ondernemers- en klantvraag hebben beantwoord. Door deze kennis kunnen we de meerderheid van de klantvragen direct in één keer oplossen, dit noemen we first time fix.

 • 100% inzicht door middel van maandrapportages.
 • Je hebt je verbruiken direct inzichtelijk in Mijn DIRECT Klantcontact.
 • We werken op verzoek direct in jouw systeem; je hebt er geen omkijken naar.

Belofte 3: Jouw bedrijf rekent op een vast team van klantcontactmedewerkers.

Altijd één vast team van professionals die voor je klaarstaat en met je meedenkt: samen leren, samen innoveren, samendoen. Ons team is groot genoeg om volume aan te kunnen en toch klein genoeg om een persoonlijke band aan te gaan met onze klanten. We geloven in de kracht van persoonlijke verbinding.

 • Een helpdesk die jou helpt het script te optimaliseren en te verbeteren.
 • Samen met jouw vaste klantcontactspecialist periodiek de resultaten evalueren.
 • Korte lijnen met ons team als verlenging van jouw organisatie.

Belofte 4: Directe ondersteuning door 150+ getrainde klantcontactmedewerkers.

Met ruim 150 klantcontactspecialisten vormen we een sterk en kundig team. Iedere specialist heeft een eigen expertise. Doordat deze specialisten multi-inzetbaar zijn werken ze met meerdere en verschillende petten op. Ze zijn opgeleid en volledig klaargestoomd om direct voor jou aan de slag te gaan.

 • Wil je één of duizend telefoongesprekken doorverbinden; het kan allemaal.
 • We denken niet in vaste kaders; nee is geen antwoord.
 • Bij drukte kan je gebruik maken van onze flexibele schil aan klantcontactmedewerkers.

Ontdek met welke oplossingen we je kunnen ontzorgen.

In de ideale wereld ben je via alle klantcontactkanalen 24/7 bereikbaar. Klaar om jouw klantenservice onder de loep te nemen? Ontdek vandaag nog onze aanpak van omnichannel klantcontact die we je bieden.

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top