skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
"DIRECT Klantcontact bespaart onze medewerkers een hoop nachtelijke stress. Ideaal."

Gina ter Heide, E-Flux

gina ter heide

“In de nacht of heel vroeg in de ochtend: DIRECT Klantcontact ontzorgt ons maximaal op het gebied van klantcontact. Meldingen die vaker binnenkomen worden volledig neergelegd bij DIRECT Klantcontact waardoor een groot deel van de binnenkomende meldingen direct kunnen worden afgehandeld. We vinden dat als bedrijf ontzettend fijn. Een snelle ‘first time fix’ zorgt ervoor dat klanten direct worden geholpen en daardoor blijven ze ook tevreden.”

Ontstaan uit passie voor duurzaamheid

“E-Flux is ontstaan uit een passie voor duurzaamheid. Eind 2017 begon ons verhaal. We zagen in de markt een enorme beweging in het elektrisch rijden. Vanuit de visie om flexibiliteit toe te voegen aan het duurzaam rijden zijn we van start gegaan met onze organisatie. Tot de dag van vandaag bouwen we aan vrijheid. E-Flux biedt flexibele laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven die elektrisch rijden en/of laadpalen willen plaatsen. Met onze slogan ‘Feel Free’ wisten we al snel dat we soortgelijke partijen en samenwerkingen moesten aangaan met installatiebedrijven, fabrikanten en distributeurs.”

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn

“Elektrische voertuigen zien we steeds vaker op de weg verschijnen. Wij bieden daarvoor, in samenwerking met partners, verschillende oplossingen aan. Denk aan de laadpaal, de installatie en de softwareoplossing. In de software vinden onder andere de laadtransacties plaats en kan er support worden uitgevoerd. Zo kunnen wij onze gebruikers snel een helpende hand bieden.

Als startende organisatie hadden we van tevoren eigenlijk geen idee wat eventuele telefoondrukte zou kunnen betekenen. We wisten wel dat klanten en geïnteresseerden zouden kunnen bellen met problemen of vragen. Maar we wisten nog niet inhoudelijk aan welke vragen we moesten denken en wat de frequentie hiervan zou worden. Ondanks dat wisten we wel één ding zeker: we willen complete service bieden waarbij we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar wilden zijn voor onze klanten. Met name omdat storingen natuurlijk ook ’s nachts kunnen ontstaan. Zodoende kwamen we al snel tot de conclusie dat we een externe klantenservice in wilden schakelen.”

Meteen vertrouwd toen we elkaar ontmoette

“Na een lange zoektocht kwamen we terecht bij DIRECT Klantcontact. Zij hebben ons vanaf het begin goed gehoord en juist die oplossing geboden waar we het meeste aan zouden hebben. We hechten waarde aan een echte ontmoeten en werden uitgenodigd op kantoor in Arnhem. Zodoende hebben we veel klantcontactmedewerkers ontmoet. Dat voelde meteen al heel goed. Daarna hebben we een training ingepland, waarbij we de medewerkers nog beter hebben leren kennen. Ze waren direct al erg betrokken en stelden veel vragen. Na de training bleven we veel in contact, met name om de belscripts op te stellen en deze te blijven optimaliseren. Het fijne aan DIRECT Klantcontact is dat we altijd kunnen bellen als we ergens tegenaan lopen. De helpdeskafdeling helpt bij wijzigingen in het script, klachten of andere uitdagingen.

Inmiddels is DIRECT Klantcontact onze vaste vertrouwde partner geworden. Wij schakelen de klantcontactmedewerkers van DIRECT Klantcontact in bij drukte, in de avonden en in de weekenden. In veel gevallen nemen wij zelf ook nog contact op met de klant, met name als het om een technisch geval gaat.”

"In de nacht of heel vroeg in de ochtend: DIRECT Klantcontact ontzorgt ons maximaal op het gebied van klantcontact."

Gina ter Heide, E-Flux

gina ter heide

Een goede scheiding tussen complexe en eenvoudige vragen

“Verder hebben we ons keuzemenu nu zo ingericht, dat we een tweedeling kunnen maken tussen ingewikkelde (technische) vragen en vragen of meldingen die vaker binnenkomen (eenvoudiger zijn). Die laatste groep komt dan automatisch bij DIRECT Klantcontact terecht. Zij hebben toegang tot ons systeem en kunnen dus bij een groot deel van de binnenkomende meldingen direct actie ondernemen. Een grote pré naar onze mening. Dit omdat meer dan 60% van alle inkomende gesprekken hierdoor in één keer kunnen worden afgehandeld.

Denk bijvoorbeeld aan het resetten van een laadpaal. Doordat we zelf in de lead waren van het trainen en opleiding van medewerkers, zijn zij nu in staat om dit zo goed te doen. Zo houden wij onze eigen helpdesk vrij voor complexe meldingen en voorkomen we dat klanten van het kastje naar de muur worden gestuurd.”

Bekijk hier andere klantverhalen

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Laat je gegevens achter en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Flexibel op- en afschalen
 • In no time 24/7 bereikbaar
 • >60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Een vast professioneel team met korte lijnen
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

e-flux logo
Back To Top