skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon
"We verwachten dat DIRECT Klantcontact een onderdeel blijft zijn van onze doorontwikkeling en veel kan blijven bijdragen in deze groei."

Louise, ParkBee

Louise

“Meer dan ooit hebben we wereldwijd, maar ook op landelijke niveau, behoefte aan bereikbare, leefbare en gezonde steden, met meer ruimte voor groen en minder luchtvervuiling. ParkBee is een tech scale-up die bijdraagt aan de oplossing van dit probleem, met een uniek internationaal platform voor digitaal parkeren.

Onze organisatie is in 2015 gestart in Delft en uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 80 medewerkers in Amsterdam en in Londen. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een tech scale-up met een duidelijke missie, namelijk: het leiden van de onvermijdelijke digitalisering van de parkeerindustrie in Europa. Als één van ’s werelds eerste digitale parkeerbeheerders zorgt ParkBee ervoor dat geparkeerde auto’s idealiter niet op straat worden geparkeerd maar op andere bruikbare locaties in Nederland. Dit doet ParkBee door automobilisten naar bestaande, handige en toch onderbenutte parkeerlocaties te trekken. Via een netwerk van (commerciële) parkeergarages aan de ene kant en een grote hoeveelheid apps (Parkmobile, Yellowbrick, Google Maps, Waze etc.) aan de andere, wordt de vraag naar parkeren snel en eenvoudig gekoppeld aan beschikbare parkeerplaatsen. Beschikbare commerciële parkeerplaatsen kunnen bijvoorbeeld zijn: valet parkings bij diverse grote hotelketens maar ook appartementcomplexen in verschillende steden.”

24/7 bereikbaar zijn is een enorme operationele uitdaging

“Doordat ParkBee een uitgebreid netwerk heeft van meer dan 250 locaties door heel Nederland (en Europa) vinden we het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze gebruikers. We willen gebruikers assisteren waar nodig en willen om die reden dus ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Voor iedereen de juiste klantenservice bieden: waar, wanneer en op welke manier dan ook. Zoals je al hoort is dat nogal een operationele uitdaging om 24 uur per dag bereikbaar te zijn, zo één die je dus liever uitbesteedt.

Na een enthousiaste aanbeveling van een collega-app partner, opererend in dezelfde branche, zijn we al snel bij DIRECT Klantcontact uitgekomen. Doordat DIRECT Klantcontact een duidelijke én populaire 24/7 bereikbaarheidsservice propositie heeft waren we snel overtuigd.”

Een nauwe samenwerking tussen intern én extern

“We werken momenteel in een samenwerkingsconstructie waarbij we intern én extern samenbrengen. Buiten kantoortijden neemt DIRECT Klantcontact voor ons waar en bij urgente escalaties staat ons interne team ook 24 uur per dag klaar, om het team van DIRECT Klantcontact te assisteren waar nodig. Dit houdt in dat alle eerstelijns gesprekken binnenkomen bij de klantcontactmedewerkers van DIRECT Klantcontact. Zij werken rechtstreeks in ons systeem en kunnen op afstand bijvoorbeeld garagedeuren en slagbomen openen. Is er echt iets urgents aan de hand, zoals bijvoorbeeld een stroomuitval, dan kunnen ze naar ons interne storingsdienst doorverbinden.”

"24/7 bereikbaar zijn is een enorme operationele uitdaging."

Louise, ParkBee

Louise

Op- en afschalen, zelfs tijdens uitzonderlijke situaties

“Tijdens het begin van de coronacrisis waren er een stuk minder verkeersbewegingen. De persconferenties hadden een directe impact op onze business. In zulke uitzonderlijke situaties is het fijn als je direct kunt op- en afschalen. Zodra er in het land weer meer mogelijk werd, zagen we een razendsnelle toename, het is in zulke situaties fijn om te weten dat er een heel team klaar staat om de drukte op te vangen.”

Als scale-up verwachten we verdere groei en ontwikkeling

“We zien dat ParkBee heel snel groeit. We hebben grote plannen en verwachten aan het eind van het jaar zelfs onze diensten uit te rollen naar andere landen. Denk hierbij aan nieuwe partners, nieuwe locaties en natuurlijk nieuwe talen. We verwachten dat DIRECT Klantcontact een onderdeel blijft zijn van onze doorontwikkeling en veel kan blijven bijdragen in deze groei.

Als scale-up zijn we bezig met het continu blijven innoveren. Dat betekent dat we vooraf niet altijd werten wat we precies kunnen verwachten. Het gevoel dat DIRECT Klantcontact ons geeft is in ieder geval erg betrouwbaar. Want als een van de klantcontactmedewerkers van DIRECT Klantcontact met een urgente escalatie om 4 uur ’s ochtends belt, dan weet ik in ieder geval zeker dat de telefoon ook netjes ’s nachts (en in het weekend) wordt opgenomen. Dat geeft me een prettig gevoel.”

Volledige ondersteuning wanneer wij dit nodig hebben

“We beoordelen onze samenwerking met DIRECT Klantcontact met 4 sterren. DIRECT Klantcontact is ontzettend flexibel. Ze zorgt voor een hoge bereikbaarheid en biedt volledige ondersteuning wanneer dit nodig is.”

Bekijk hier andere klantverhalen

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Laat je gegevens achter en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Flexibel op- en afschalen
 • In no time 24/7 bereikbaar
 • >60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Een vast professioneel team met korte lijnen
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

"We kunnen altijd beroep doen op de ondersteuning van DIRECT Klantcontact. Via elk mogelijk klantcontactkanaal."

Leonie van Mierlo, Stadsparkeren

Leonie van Mierlo

Stadsparkeren is een landelijke aanbieder van belparkeren in de ruimste zin van het woord. Gebruikers kunnen betaald parkeren en zich gemakkelijk aanmelden via de telefoon, app en sms, maar ook via kentekenherkenning of een pas. In meer dan 160 gemeenten kan met de Stadsparkeren app of mobiele telefoon geparkeerd worden. Op bijna 100 locaties in Nederland, zoals parkeergarages en ziekenhuizen heeft Stadsparkeren haar eigen techniek staan die er voor zorgt dat gebruikers makkelijk in en uit kunnen rijden door middel van kentekenherkenning of een pas. Wat Stadsparkeren uniek maakt, is dat het gelijk mogelijk is om te starten met alle diensten zodra een nieuwe gebruiker zich aanmeldt.”

Ambitie voor 24/7 bereikbaarheid

“Wij waren jaren geleden een jong startend bedrijf en het was al snel duidelijk dat we onze klantenservice niet zelf aankonden. De ambitie was om 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar te zijn. En dat is voor een jong bedrijf meteen een enorm grote ambitie. Daar hadden we dus duidelijk hulp bij nodig. Vanaf het eerste moment is de klantenservice uitbesteed en sindsdien zijn wij dan ook 24/7 bereikbaar. We wilden het direct goed aanpakken.”

Duidelijke afspraken in de samenwerking

“In samenspraak met het team van DIRECT Klantcontact is er veel mogelijk. Onze samenwerking is erg prettig en open. Vooral het contact met onze vaste contactpersonen is erg vertrouwd. Aan het begin van onze samenwerking zijn verschillende afspraken gemaakt over de afhandeling van de gesprekken en zijn er trainingen ingepland om de operationele zaken goed bij te brengen. De aanpassingen in gespreksafhandelingen worden nu per mail aangepast. Dient er juist direct actie ondernomen te worden, dan bellen we gewoon DIRECT Klantcontact op.”

De meeste uiteenlopende klantvragen

“DIRECT Klantcontact ontzorgt op het gebied van telefonie. Dit houdt in dat zij in principe alle gesprekken op het 0900 nummer aannemen. DIRECT Klantcontact neemt de meest uiteenlopende gesprekken aan. Dit kunnen vragen zijn over openstaande facturen, werkwijze van belparkeren of aanvragen van nieuwe gebruikers. Er zijn natuurlijk uitzonderingen die wij zelf afhandelen. Gevoelige locaties waar wij zelf moeten inloggen in de digitale omgeving van bijvoorbeeld ziekenhuizen of parkeergarages houden wij in eigen beheer.”

Bekijk hier andere klantverhalen

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Laat je gegevens achter en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Flexibel op- en afschalen
 • In no time 24/7 bereikbaar
 • >60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Een vast professioneel team met korte lijnen
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Stadsparkeren logo
"DIRECT Klantcontact bespaart onze medewerkers een hoop nachtelijke stress. Ideaal."

Gina ter Heide, E-Flux

gina ter heide

“In de nacht of heel vroeg in de ochtend: DIRECT Klantcontact ontzorgt ons maximaal op het gebied van klantcontact. Meldingen die vaker binnenkomen worden volledig neergelegd bij DIRECT Klantcontact waardoor een groot deel van de binnenkomende meldingen direct kunnen worden afgehandeld. We vinden dat als bedrijf ontzettend fijn. Een snelle ‘first time fix’ zorgt ervoor dat klanten direct worden geholpen en daardoor blijven ze ook tevreden.”

Ontstaan uit passie voor duurzaamheid

“E-Flux is ontstaan uit een passie voor duurzaamheid. Eind 2017 begon ons verhaal. We zagen in de markt een enorme beweging in het elektrisch rijden. Vanuit de visie om flexibiliteit toe te voegen aan het duurzaam rijden zijn we van start gegaan met onze organisatie. Tot de dag van vandaag bouwen we aan vrijheid. E-Flux biedt flexibele laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven die elektrisch rijden en/of laadpalen willen plaatsen. Met onze slogan ‘Feel Free’ wisten we al snel dat we soortgelijke partijen en samenwerkingen moesten aangaan met installatiebedrijven, fabrikanten en distributeurs.”

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn

“Elektrische voertuigen zien we steeds vaker op de weg verschijnen. Wij bieden daarvoor, in samenwerking met partners, verschillende oplossingen aan. Denk aan de laadpaal, de installatie en de softwareoplossing. In de software vinden onder andere de laadtransacties plaats en kan er support worden uitgevoerd. Zo kunnen wij onze gebruikers snel een helpende hand bieden.

Als startende organisatie hadden we van tevoren eigenlijk geen idee wat eventuele telefoondrukte zou kunnen betekenen. We wisten wel dat klanten en geïnteresseerden zouden kunnen bellen met problemen of vragen. Maar we wisten nog niet inhoudelijk aan welke vragen we moesten denken en wat de frequentie hiervan zou worden. Ondanks dat wisten we wel één ding zeker: we willen complete service bieden waarbij we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar wilden zijn voor onze klanten. Met name omdat storingen natuurlijk ook ’s nachts kunnen ontstaan. Zodoende kwamen we al snel tot de conclusie dat we een externe klantenservice in wilden schakelen.”

Meteen vertrouwd toen we elkaar ontmoette

“Na een lange zoektocht kwamen we terecht bij DIRECT Klantcontact. Zij hebben ons vanaf het begin goed gehoord en juist die oplossing geboden waar we het meeste aan zouden hebben. We hechten waarde aan een echte ontmoeten en werden uitgenodigd op kantoor in Arnhem. Zodoende hebben we veel klantcontactmedewerkers ontmoet. Dat voelde meteen al heel goed. Daarna hebben we een training ingepland, waarbij we de medewerkers nog beter hebben leren kennen. Ze waren direct al erg betrokken en stelden veel vragen. Na de training bleven we veel in contact, met name om de belscripts op te stellen en deze te blijven optimaliseren. Het fijne aan DIRECT Klantcontact is dat we altijd kunnen bellen als we ergens tegenaan lopen. De helpdeskafdeling helpt bij wijzigingen in het script, klachten of andere uitdagingen.

Inmiddels is DIRECT Klantcontact onze vaste vertrouwde partner geworden. Wij schakelen de klantcontactmedewerkers van DIRECT Klantcontact in bij drukte, in de avonden en in de weekenden. In veel gevallen nemen wij zelf ook nog contact op met de klant, met name als het om een technisch geval gaat.”

"In de nacht of heel vroeg in de ochtend: DIRECT Klantcontact ontzorgt ons maximaal op het gebied van klantcontact."

Gina ter Heide, E-Flux

gina ter heide

Een goede scheiding tussen complexe en eenvoudige vragen

“Verder hebben we ons keuzemenu nu zo ingericht, dat we een tweedeling kunnen maken tussen ingewikkelde (technische) vragen en vragen of meldingen die vaker binnenkomen (eenvoudiger zijn). Die laatste groep komt dan automatisch bij DIRECT Klantcontact terecht. Zij hebben toegang tot ons systeem en kunnen dus bij een groot deel van de binnenkomende meldingen direct actie ondernemen. Een grote pré naar onze mening. Dit omdat meer dan 60% van alle inkomende gesprekken hierdoor in één keer kunnen worden afgehandeld.

Denk bijvoorbeeld aan het resetten van een laadpaal. Doordat we zelf in de lead waren van het trainen en opleiding van medewerkers, zijn zij nu in staat om dit zo goed te doen. Zo houden wij onze eigen helpdesk vrij voor complexe meldingen en voorkomen we dat klanten van het kastje naar de muur worden gestuurd.”

Bekijk hier andere klantverhalen

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Laat je gegevens achter en één van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Flexibel op- en afschalen
 • In no time 24/7 bereikbaar
 • >60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Een vast professioneel team met korte lijnen
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

e-flux logo
Back To Top