skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Kom je werken bij DIRECT?

Alle vacatures

Kom je werken bij DIRECT?

Alle vacatures

Dit is DIRECT!

DIRECT is al meer dan 25 jaar dé organisatie die ‘ondernemen makkelijk(er) maakt voor collega ondernemers. Elke dag weer, vol frisse energie en grote enthousiasme werken 100 collega’s aan deze belofte. Vriendelijkheid, transparantie en een snufje lef zijn volgens ons de ‘key ingredients’ om te blijven doen wat je doet maar dan vol energie! Met z’n allen hebben we als doel om onze 3000 klanten échte fans van DIRECT te maken.

Uiteraard streven we er ook naar om ook jou net zo enthousiast te maken. Zoek jij uitdaging, groeimogelijkheden en een prima salaris? Dan ben je bij DIRECT zeker op de juiste plek.

Ondernemen makkelijk maken

Wij zijn het team van DIRECT Klantcontact en ons motto is ‘Ondernemen Makkelijk Maken’. Dit doen we door de bereikbaarheid van bedrijven van ondernemers te optimaliseren. Dat betekent dat elk telefoontje direct beantwoord wordt, iedere mail met aandacht verwerkt wordt en op elke chat via de website, WhatsApp of social media-kanalen binnen enkele minuten gereageerd wordt. Desgewenst 24/7, 365 dagen per jaar. Allemaal terwijl jij als ondernemer écht aan het ondernemen bent. Wil je meer over ons weten?

Lees meer

Waar we waarde aan hechten

Een eerste ontmoeting, waarbij we

onze passies delen

en een klik krijgen

en een échte match vormen

Klanten die zó enthousiast zijn over een organisatie dat ze er bij wijze van spreken een tatoeage van zouden willen zetten. Dat klinkt waarschijnlijk wat extreem, maar het is gek genoeg wel wat je als organisatie zou moeten willen bereiken. Bij DIRECT streven we daar in ieder geval wel naar.

Rob Wennink
Algemeen Directeur

RobWennink

Ontmoet je toekomstige collega's

Of je nou service medewerker, helpdeskmedewerker of teamleider wordt: in alle gevallen ben je DIRECT familie van ons. Wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen!

Razendsnel en makkelijk solliciteren

Bij DIRECT vinden we het belangrijk dat er écht een vonk overslaat. We werken graag altijd naar een duurzame relatie toe. En dat hopen we natuurlijk ook met jou te bereiken. Benieuwd naar welke stappen je gaat doorlopen tijdens het solliciteren? We hebben het hieronder haarfijn voor je uitgebeeld!

Vacature

Heb je de perfecte vacature gevonden? Solliciteer dan direct! 

Solliciteren

Samen met je CV stuur je ons je motivatie! Wij zijn benieuwd naar jou!

Eerste gesprek

De eerste is heel belangrijk. Dat geldt voor beiden partijen 😉

Tweede gesprek

In een tweede gesprek zoeken we wat meer diepgang.

Salaris aanbod

Voor wat hoort wat! We doen je een mooi aanbod.

Aan de slag!

Helemaal happy? Dan gaan wij er samen voor, voor de volle 100%

We zijn altijd in voor een feestje

Je kunt ons hier vinden

In het hartje van Arnhem zit ons pand gevestigd. Wie weet drinken we binnenkort samen een kopje thee?

Het vinden van een juiste match neemt tijd in beslag. Maar wij geloven erin dat wanneer de vonk overslaat het ook écht voorbestemd is. We nodigen je daarom graag uit bij ons ‘thuis’ in Arnhem en gaan in gesprek met jou. Dus wie weet tot binnenkort. En drinken we samen een lekker kopje koffie!

Roxanne & Vanessa 
Team HR

Back To Top