Altijd bereikbaar, altijd betrokken.

Als uitvaartondernemer ben jij de eerste die wordt gebeld bij een overlijden, dag en nacht. Juist in deze intense momenten wil je altijd bereikbaar zijn, maar dat kan niet altijd. Je bent misschien bij nabestaanden of leidt een uitvaart. Geen zorgen, met onze 24/7 telefoondienst ontzorgen we jou volledig. Terwijl jij troost biedt of geniet van je rust, staan wij klaar voor jouw klanten. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Waarom bedrijven voor ons kiezen …

Wij zijn écht 24/7 bereikbaar.
7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor jouw klanten.
Bij ons kan je flexibel op- en afschalen.
Heb je het even te druk of is het juist rustig? Wij veren mee met jouw behoeftes.
Wij werken in jouw systeem.
Indien gewenst, werken we veilig in jouw eigen systeem (BPO).
Wij zorgen voor échte verbindingen tussen mensen.
Altijd gericht op de persoon. Jouw klant heeft contact met iemand die empathisch is en weet waar die het over heeft. Daarnaast zijn onze lijntjes met jou kort en persoonlijk.
Een begripvolle toon en empathie kunnen zoveel doen. Al helemaal tijdens ingrijpende levensgebeurtenissen.
Rob Wennink, Directeur

Een 24/7 service die jouw klanten verdienen.

Bij DIRECT bieden we al meer dan 30 jaar onmisbare ondersteuning aan uitvaartbedrijven. Ons toegewijde team van experts staat dag en nacht paraat voor jouw klanten. Hun telefoontjes worden altijd beantwoord door onze senior klantadviseurs, ervaren professionals die weten hoe ze vriendelijk, deskundig en respectvol moeten communiceren. Ze beginnen het gesprek precies zoals jij dat wilt, en niet zomaar met ‘goedendag’. Zo garanderen we samen een respectvol en mooi afscheid.

Altijd betrokken met onze oplossingen.

Telefoonservice

Via een belletje kunnen je klanten snel vragen stellen, afspraken maken of spoedmeldingen doorgeven. Met onze efficiënte telefoonservice ben je altijd bereikbaar – ook als jij dat niet bent!

 • 24/7 bereikbaar
 • 60% is geholpen met 1 gesprek
 • Flexibel op- en afschalen
 • Veilig werken in jouw eigen systeem (BPO)
Ontdek jouw oplossing
Vanaf €1,68 per gesprek
Omnichannelservice

Creëer een naadloze en persoonlijkere klantervaring met omnichannel klantenservice. Meerdere kanalen, één consistente klantbeleving. Dat is pas echt uitblinken in klantcontact!

 • Overal en altijd bereikbaar
 • Nóg persoonlijkere klantervaring
 • Flexibel op- en afschalen
 • Veilig werken in jouw eigen systeem (BPO)

Elke dag zijn wij bezig om jouw klanten gezien en gehoord te laten voelen. Dit doen we door hun oproep direct op te nemen en zo snel mogelijk een gepaste reactie te bieden. Hierdoor zorgen we ervoor dat 99,8% van de klanten met een gerust gevoel de telefoon weer ophangt.

 

Hoe werkt de 24/7 klantenservice?

Het is heel simpel: wij helpen je klanten verder aan jouw 24/7 lijn met onze eigen kennis én die van jou. Daarmee zijn wij het verlengstuk van jouw bedrijf. Zo werkt het:

 • We beginnen met het in kaart brengen van jouw bedrijf en veelvoorkomende klantvragen;
 • Vervolgens stellen we een service op maat op;
 • Na een geslaagde testperiode is jouw 24/7 klantenservice een feit!

Verhalen van onze opdrachtgevers.

Het fijnste aan de samenwerking vind ik dat we na sluitingstijd en in het weekend het werk kunnen toevertrouwen aan een andere partij.

Lees het verhaal

Samen met Direct Klantcontact zorgen we ervoor dat we voor onze huurders 24 uur per dag bereikbaar zijn. Overdag nemen wij …

Lees het verhaal

Goed bereikbaar zijn wanneer klanten te maken hebben met storingen en calamiteiten buiten reguliere tijden is natuurlijk erg belangrijk, DIRECT Klantcontact …

Lees het verhaal
Meer klantverhalen
Contact

Jouw klantenservice naar een hoger niveau? Regelen we!

Of je nu beter bereikbaar wil zijn in een sterk veranderende markt, hulp op piekmomenten nodig hebt of met een gerust hart je volledige klantenservice of storingsdienst wil uitbesteden, wij zijn er voor jou.

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of plan direct een afspraak in, dan kijken we samen hoe we jouw klantenservice naar een hoger niveau gaan tillen!

Hidden

Marketinginformatie

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
https://www.directklantcontact.nl/wp-content/uploads/2024/06/Sabrina-Contact-2.jpg

Veelgestelde vragen

Bij DIRECT Klantcontact geloven we in de kracht van goed opgeleide klantadviseurs. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de juiste en kwalitatieve manier antwoord te geven op vragen van jouw klanten, ongeacht de branche waarin je actief bent. We bieden individuele coaching en uitgebreide e-learnings aan, waardoor onze klantadviseurs zich voortdurend kunnen ontwikkelen. Deze e-learnings zijn beschikbaar in een speciale online omgeving die is afgestemd op het bedrijf en de branche. Ze zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, en medewerkers kunnen door middel van het behalen van examens doorgroeien naar hogere niveaus. Op deze manier blijven onze klantadviseurs altijd leren en groeien in kennis.

De juiste vaardigheden

Bij DIRECT Klantcontact besteden we niet alleen aandacht aan inhoudelijke kennis, maar ook aan andere belangrijke vaardigheden die essentieel zijn in klantcontact. We trainen onze medewerkers op verschillende aspecten, waaronder:

 • Gespreksvaardigheden: Onze medewerkers worden getraind in intonatie, empathie, bewust luisteren en het nemen van leiding in een gesprek.
 • Analysevaardigheden: We leren onze medewerkers de juiste vragen te stellen, informatie samen te vatten en door te vragen om de kern van het probleem te achterhalen.
 • Oplossingsgericht antwoorden: Onze klantcontactmedewerkers worden opgeleid om de juiste oplossingen per klant te bieden, correct door te verbinden en gemaakte afspraken na te komen.
  Door zowel te focussen op de kennis van de klant als op de vaardigheden van klantcontact, zijn onze medewerkers in staat om de beste service te bieden. Ze combineren de wereld van jouw klanten met de expertise van de klantcontactwereld.

Kennis continueren

Bij DIRECT Klantcontact vinden we het continu blijven leren en slimmer worden heel belangrijk. Dit betekent dat we met een continue ‘learning loop’ werken waarbij elke wijziging automatisch wordt meegenomen in onze ontwikkeltrajecten. Onze e-learnings worden nauwkeurig geüpdatet wanneer er wijzigingen plaatsvinden. Op die manier gaat kennis nooit verloren. Wijzigingen binnen je organisatie kun je altijd doorgeven aan onze helpdesk, zodat we deze aanpassingen direct door kunnen voeren in zowel het script als de e-learnings.

Conclusie

Bij DIRECT Klantcontact streven we ernaar om klantcontactmedewerkers continu te laten leren en groeien. Door middel van individuele coaching en e-learnings kunnen ze zich zowel inhoudelijk als op het gebied van vaardigheden ontwikkelen. Onze medewerkers worden getraind om telefoongesprekken op een professionele en klantgerichte manier af te handelen. Ze beschikken over de juiste vaardigheden, zoals gespreksvaardigheden, analysevaardigheden en oplossingsgerichte antwoorden. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klantcontactmedewerkers altijd de beste service kunnen bieden en blijven groeien in kennis en vaardigheden.

Ja zeker! Voordat je je officieel aanmeldt voor onze dienstverlening, bieden we je de mogelijkheid om het zelf te ervaren. In een gratis proefperiode van 2 weken kun je ontdekken wat onze telefoonservice kan bijdragen aan jouw organisatie. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Voor meer informatie of direct aanmelden, ga dan naar onze proefperiode pagina.

Wij zetten alle zeilen bij om je snel te ondersteunen. Wil je snel live? Dan kun je na goedkeuring van het script binnen 24 uur starten.

Inzicht in gespreksverslagen

Het is op ieder moment mogelijk om inzicht te krijgen in gespreksverslagen zodat je jouw ideale klantenservice efficiënt kunt blijven beheren. En via de app doe je dit ook nog eens vanaf je tablet of je smartphone!

Maandrapportage

Als je de wens hebt om een maandrapportage te ontvangen, dan kan dit uiteraard ook. Houd er wel rekening mee dat hier mogelijk extra kosten bij komen kijken.

Meer antwoorden

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
20 juni 2024

Afgelopen dinsdag verscheen de 2e editie van CorporatieGids Magazine 2024. Hierin vind je een interview met SSH&: een Nijmeegse woningcorporatie voor studenten én trouwe klant van ons sinds 2019. Rico Visser en Ko Roelofs (SSH&) …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
21 mei 2024

Woningcorporaties hebben iedere dag veel contact met hun huurders. Tijdens die contactmomenten is het erg belangrijk om je huurders snel, transparant en efficiënt te ondersteunen of te woord te staan. Je voorziet ze tenslotte van …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
21 maart 2024

Het kan af en toe een uitdaging zijn om een goede klantenservice te bieden, omdat je bijvoorbeeld niet genoeg kennis en vaardigheden hebt op het gebied van klantcontact of omdat je simpelweg al druk genoeg bent.

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT