Flexibiliteit als meerwaarde

“Vóór de samenwerking met DIRECT Klantcontact zaten we bij een andere meldkamer. Daar waren we niet helemaal tevreden over. Toen zijn we op zoek gegaan naar een andere partij. Uiteindelijk hadden we een aantal gesprekken gevoerd met verschillende partijen en daar hebben we vooral gelet op: ‘Wat bieden jullie? Wat vragen wij? En wie kan dat dan ook leveren met de complexiteit die wij hebben?’ Het feit dat DIRECT Klantcontact dit kon bieden, maakte dat we voor jullie kozen. Ook de flexibiliteit als er een keer een bijeenkomst is; dat we een uurtje eerder of later opengaan. Als we dat op tijd aangeven, kan dat ook gewoon en dat is wel heel prettig. Daarnaast zijn telefoonstoringen of plotse weersveranderingen natuurlijk onvoorzien. Tijdens zulke momenten nemen jullie zonder morren de telefoon over. Dat is nooit een probleem geweest, terwijl dat ook bij jullie een druk oplegt.”

Met DIRECT Klantcontact bieden we onze huurders 24 uur per dag een storingsdienst aan voor calamiteiten.
Yvonne Jeuring, Consulent Klant & Wonen bij Woonbedrijf ieder1

Een vaste poule van klantcontactmedewerkers

“Het team van DIRECT Klantcontact heeft een strakke instructie voorhanden waarop staat vermeld wie ze voor welke klachten kunnen bellen. Bij Ieder1 hebben we altijd één persoon achter de hand voor als er echte grote calamiteiten zijn zoals brand. Dit komt gelukkig amper voor. DIRECT Klantcontact werkt voor ons met een vaste poule omdat we een redelijk bewerkelijk account hebben. Van ieder telefoontje krijgen wij een rapport, wat het ook voor melding is. Dat kunnen er in het weekend wel 30 of 40 zijn.”

De flexibiliteit vind ik zeker een extra toegevoegde waarde van DIRECT Klantcontact.
Yvonne Jeuring, Consulent Klant & Wonen bij Woonbedrijf ieder1

Korte lijntjes, snelle respons en goed voorbereid

“We zijn super tevreden, omdat we weten dat we een vrij gecompliceerde klant zijn met een uitgebreid en soms ingewikkeld belscript. Met ups en downs wisten we uiteindelijk de samenwerking tot een succes te maken. Het contact met ons aanspreekpunt van DIRECT Klantcontact ervaren we als prettig. De lijntjes zijn kort, af en toe dat stapje extra en altijd goed voorbereid. Daarnaast vind ik de snelle responstijd heel prettig, want ik moet aan deze kant ook weer door met de huurders. Dan ben afhankelijk van DIRECT Klantcontact, en daarin is de responstijd heel snel dus dat is heel fijn. We hopen natuurlijk dat deze trend zich in de toekomst blijft voorzetten!”

Gerelateerde artikelen in de kennisbank

Klantverhalen
20 december 2023

Het fijnste aan de samenwerking vind ik dat we na sluitingstijd en in het weekend het werk kunnen toevertrouwen aan een andere partij.

Lees meer
Klantverhalen
15 juni 2022

Softwear is al ruim 30 jaar actief in de wereld van retail en mode. Ooit opgericht door 3 eigenaren die zelf al werkzaam waren in de groothandelbranche.

Lees meer
Klantverhalen
30 mei 2022

DIRECT Klantcontact sluit aan bij de werkwijze van Van der Sluis Technische Bedrijven.

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT