skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Wat is het?

Via Mijn DIRECT Klantcontact heb je zelf de volledige regie over de manier waarop en wanneer wij jouw klanten en relaties te woord staan. Bovendien kun je actuele informatie over het contact direct inzien en beheren.

Bij dit platform hoort ook een app. Daarmee geef je via je smartphone of tablet aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt alle berichten en notities in je broekzak én je kunt contacten direct terugbellen of mailen vanuit de app. De app kun je downloaden in de App Store of Google Play Store.

Voordelen

Realtime inzage in alle interne en externe correspondentie
Scripts voor je persoonlijke assistent beheren
Gemakkelijk de beschikbaarheid van jezelf en/of je collega’s wijzigen
Direct je facturen bekijken en betalen

Mijn DIRECT Klantcontact app

Zo werkt het

Meld je aan voor de gratis proefperiode om direct te starten of voor een telefonisch adviesgesprek wanneer je eerst een persoonlijk advies wenst. Wij nemen in beiden gevallen snel contact met je op om je verder te helpen.

Samen stellen we een script op. Hierin staat precies hoe wij de telefoon aannemen, de e-mails beantwoorden en de meldingen afhandelen. Zo weet je 100% zeker dat de afhandeling vlekkeloos gaat verlopen.

Jij schakelt je zakelijke nummer zelf of automatisch door naar een voor jou uniek doorkiesnummer.

Wij beantwoorden de binnenkomende gesprekken met jouw bedrijfsnaam, en wikkelen de zaken geheel volgens jouw instructies af.

Je hebt altijd realtime inzicht in alle correspondentie via je eigen online omgeving met bijbehorende app Mijn DIRECT Klantcontact. Berichten kun je indien gewenst ook via mail ontvangen.

Gratis uitproberen?

Vul het formulier in en probeer Mijn Direct Klantcontact twee weken gratis.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

“We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en u kunt ons contacten waar en wanneer u ons nodig heeft. Wij zijn DIRECT.”

Back To Top