Gidsen
22 april 2024

Met deze 5 manieren om 24/7 klantenservice te bieden maak je van jouw onderneming een échte bereikbaarheids-kampioen. Klanten willen altijd en overal geholpen worden.

Lees verder
Gidsen
19 augustus 2021

Ben je actief in de e-commerce? Dan ben je vast ook benieuwd naar het effect van live chat op de verkopen van je webshop én de klanttevredenheid.

Lees verder
Gidsen
16 april 2021

We leven in een klantgerichte wereld. Maar hoe klantgericht én bereikbaar is jouw organisatie nou eigenlijk? Als organisatie dien je jezelf steeds meer te onderscheiden van de concurrentie …

Lees verder
Gidsen
20 januari 2021

Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de installatie- en techniekbranche? En ben je op zoek naar hulp om jouw klantenservice zo optimaal mogelijk in te regelen? Download dan deze gratis gids …

Lees verder
Gidsen
08 november 2019

In de gids ‘3 visies op klantcontact’ vind je drie tips van professionals binnen én buiten de klantcontactwereld. Download de gids en laat je inspireren door verhalen uit de praktijk. En ga aan de slag met klantinteractie.

Lees verder
Gidsen
10 september 2019

Met deze 6 to do’s zorg jij voor een optimaal serviceproces voor jouw klanten. Download de gratis gids en word een ware koploper op het gebied van klantcontact. Praktische to do’s zodat jij een vliegende start kan maken.

Lees verder
Gidsen
12 juni 2019

Hoe maak je een succes van je reeds bestaande contactkanalen? En hoe implementeer je nieuwe (online) kanalen? Met deze 6 kant-en-klare stappen …

Lees verder
Gidsen
11 april 2019

Met deze 10 kant-en-klare tips & tricks maak je binnen een handomdraai van jouw onderneming een échte koploper. Download de gids en maak direct een vliegende start naar blije klanten.

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de klantcontactwereld.

Elke maand een dosis inspiratie direct in jouw mailbox.

  • Het meest actuele klantcontactnieuws
  • Tips voor meer blije klanten
  • Updates over DIRECT Klantcontact

Meld je dus nu aan voor onze nieuwsbrief en blink uit in klantcontact!

Hidden

marketing informatie

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT