24/7 en het specialisme van onze mensen.

Oh nee! Sleutel kwijt, en dat na een lange dag werken… Of die klant die ‘s avonds vastzit met een defecte laadpaal, wat nu? Geen zorgen! Voor elk probleem bieden we 24/7 een passende oplossing. Kampen je klanten wel hele specifieke problemen? Dan zetten we er een gespecialiseerd team op. Zo streven we altijd naar een oplossing bij het eerste contactmoment (first-time-fix). Daar word je toch blij van?

Je bent slechts één belletje verwijderd van klantcontact succes.

Een ware kunst om op al je socials 24/7 bereikbaar te zijn.

Daarom bezorgen wij je optimale bereikbaarheid – in de nacht, op feestdagen, of wanneer jij op vakantie bent. Zo laten wij jouw online klantenservice schitteren!

Onze super-volledige omnichannelservice.

Altijd bereikbaar

Een alles-in-één klantcontactoplossing! Maak vandaag nog de overstap en ervaar hoe eenvoudig uitmuntend klantcontact kan zijn.

 • 24/7 bereikbaar i
  Met onze omnichannelservice ben jij écht 24/7 bereikbaar.
 • Gratis doorkiesnummer i
  Je krijgt van ons een gratis nummer.
 • Flexibel op- en afschalen i
  Heb je het even te druk of is het juist rustig? Wij veren mee met jouw behoeftes!
 • Hulp bij het opzetten van een script i
  Samen maken we een script dat aansluit bij jouw behoeftes.
 • Toegang tot Mijn DIRECT klantcontact i
  Je krijgt direct toegang tot onze app. Hier kun je alle belangrijke zaken regelen. Wel zo handig.
 • Binnen één dag starten i
  Afhankelijk van de complexiteit kun je bij ons al binnen één dag starten.
 • Dagelijks opzegbaar i
  Wil je opzeggen? Geen probleem. Dat kan bij ons elke dag. Maar we gaan er niet van uit! ;)

Op aanvraag
Geen opstartkosten
Vraag jouw oplossing aan
Laten we samen kijken hoe we het succes van jouw organisatie kunnen verhogen.
Sabrina Gerritsen, accountmanager binnendienst

Alles onder controle. Download onze app!

Met Mijn DIRECT Klantcontact til je jouw klantcontactervaring naar een hoger niveau. Je hebt 24/7 controle over je contactpersonen, verbruik en facturen, allemaal vanuit één handige locatie.

 • Houd je contactpersonen moeiteloos actueel
 • Direct inzicht in jouw verbruik en facturen
 • Altijd veilige toegang tot je gegevens

Verhalen van onze opdrachtgevers.

 

Goed bereikbaar zijn wanneer klanten te maken hebben met storingen en calamiteiten buiten reguliere tijden is natuurlijk erg belangrijk, DIRECT Klantcontact …

Lees het verhaal

Professioneel in de omgang en uitvoer. Flexibel door tijdens geplande piekmomenten een stap extra te zetten en onze medewerkers te ontzorgen.

Lees het verhaal

Samen met Direct Klantcontact zorgen we ervoor dat we voor onze huurders 24 uur per dag bereikbaar zijn. Overdag nemen wij …

Lees het verhaal
Meer klantverhalen
Start DIRECT

Jouw alles-in-één klantcontactoplossing!

Klantcontact is maatwerk en daar maken we ons hard voor. Of je nu beter bereikbaar wil zijn in het weekend of hulp nodig hebt tijdens piekmomenten, DIRECT Klantcontact is er voor jou én je klanten  op alle kanalen. Met meer dan 30 jaar ervaring in klantcontact, opgeleide specialisten en persoonlijk contact zijn we jouw partner in klantcontact. Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een voorstel op maat.

 • 24/7 bereikbaar
 • Via alle kanalen
 • Flexibel op- en afschalen
 • > 60% van de meldingen direct afgehandeld
 • Veilig in jouw eigen systeem verwerkt (BPO)
Hidden

Marketinginformatie

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
https://www.directklantcontact.nl/wp-content/uploads/2024/05/Joyce-Contact.jpg

Veelgestelde vragen over omnichannelservice.

Met hulp van DIRECT kan je in één keer al het online klantcontact optimaliseren. Zo ben je voortaan online bereikbaar via alle denkbare kanalen: live chat, WhatsApp en social media, zonder dat je hier zelf naar om hoeft te kijken. Onze klantadviseurs staan jouw klanten in jouw taal te woord, op de momenten dat jij dit wenst. Ook als dit midden in de nacht is.

Binnen ons team hebben we diverse klantcontactspecialisten in dienst met allemaal een eigen expertise. Op basis van het vraagstuk van de opdrachtgever kijken we samen welk team het beste past bij het betreffende vraagstuk. Op die manier leveren we de best mogelijke kwaliteit als het gaat om onze dienstverlening. Voor je klanten zal het echter zijn alsof jouw eigen medewerkers achter de laptop of telefoon zitten. Dit betekent dat we in sommige gevallen werken met kleine specialistische klantcontactteams en andere keren een pool aan klantadviseurs inzetten. Benieuwd naar de gezichten achter DIRECT Klantcontact? Maak kennis met ons team.

De meest flexibele oplossingen bieden om verwachtingen te overtreffen in klantcontact. Dat is het doel van DIRECT Klantcontact. Onze service is gemakkelijk en snel voor je op te zetten. Mocht het niet bevallen, is het mogelijk om meteen weer op te zeggen. Wij streven ernaar jouw klanten de beste ervaring te geven.

Wij zetten alle zeilen bij om je snel te ondersteunen. Wil je snel live? Dan kun je na goedkeuring van het script binnen 24 uur starten!

Meer veelgestelde vragen

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
15 februari 2024

Kwalitatief klantcontact is essentieel bij succesvol ondernemen. Tijdens klantinteracties maak je namelijk hét verschil door direct resultaat, flexibiliteit, een luisterend oor en meer te bieden. Je klant voelt zich hierdoor écht begrepen en zal zich sneller verbonden voelen met jouw bedrijf …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
24 augustus 2023

Voor veel ondernemers klinkt het uitbesteden van hun klantenservice als een ideaal, maar spannend scenario. Je draagt tenslotte al het contact met jouw klanten, en daarmee een groot deel van de algemene klant …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
10 maart 2023

Het leveren van uitstekende service is waar jij voor de klant het verschil kan maken. Nu kan je hierin nog een stap verdergaan. Maar hoe doe je dit? Dit doe je door de regie bij de klant te leggen en ze de keuze te geven om zelf te bepalen via welk kanaal …

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT