Voorstel op maat

Jouw klantenservice oplossing.

Klantcontact is maatwerk en daar maken we ons hard voor. Of je nu beter bereikbaar wil zijn in het weekend of hulp nodig hebt tijdens piekmomenten, DIRECT Klantcontact is er voor jou én je klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring in klantcontact, opgeleide specialisten en persoonlijk contact zijn we jouw partner in klantcontact. Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een voorstel op maat.

  • 24/7 bereikbaar
  • Via alle kanalen
  • Flexibel op- en afschalen
  • > 60% van de meldingen direct afgehandeld
  • Veilig in jouw eigen systeem verwerkt (BPO)
Hidden

Marketinginformatie

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
https://www.directklantcontact.nl/wp-content/uploads/2024/05/Joyce-Contact.jpg

Waarom bedrijven voor ons kiezen …

We zijn écht 24/7 beschikbaar.
Dag en nacht, ook in het weekend en op feestdagen. Wij zijn altijd bereikbaar voor jouw klanten.
We hebben specialistische kennis.
Vraagt jouw product of dienst om specialistische kennis? Geen probleem, met technische opleidingen en jarenlange ervaring staan we jouw klanten met de juiste kennis te woord.
We zorgen voor échte verbindingen tussen mensen.
Altijd gericht op de persoon. Jouw klant heeft contact met iemand die luistert en weet waar het over gaat. Daarnaast zijn onze lijntjes met jou kort en persoonlijk. Want zo zijn we gewoon!
Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in klantcontact.
Meer dan genoeg ervaring om ons expert te noemen in klantcontact.
Als je zorgt dat de klant zich op alle vlakken gehoord voelt, draag je bij aan de ideale klantreis en daarmee aan het succes van een organisatie.
Wybe de Groes, Directeur

Verhalen van onze opdrachtgevers.

 

“Snelheid is alles. DIRECT Klantcontact verzorgt voor ons alle meldingen die via de telefoon binnenkomen en alle geautomatiseerde …

Lees het verhaal

Samen met Direct Klantcontact zorgen we ervoor dat we voor onze huurders 24 uur per dag bereikbaar zijn. Overdag nemen wij …

Lees het verhaal

Het fijnste aan de samenwerking vind ik dat we na sluitingstijd en in het weekend het werk kunnen toevertrouwen aan een andere partij.

Lees het verhaal
Meer klantverhalen

Het gaat bij ons om de mensen.

Iedere dag weer voelen onze klantadviseurs zich verantwoordelijk om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat gaat verder dan enkel de telefoon opnemen. Het écht luisteren, het vinden van een goed antwoord en een passende oplossing; dat zorgt voor de ultieme voldoening. Dit begint bij het investeren in onze eigen mensen. Zo zijn wij blij, jouw klanten blij, én jij blij.

Onze passie voor een glimlach laat jou uitblinken in klantcontact.

Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT