Altijd bereikbaar voor jouw gasten.

In de wereld van recreatie draait alles om plezier en het bieden van een onvergetelijke ervaring. Hoewel je seizoensdrukte vaak goed kunt voorspellen, houden storingen en onverwachte situaties zich niet aan een schema. Hoe zorg je dan dat je écht altijd klaarstaat voor jouw gasten? Met DIRECT Klantcontact aan jouw zijde krijgen jouw gasten 24/7 iemand aan de lijn die ze verder helpt. Zo maak je van blije gasten, tevreden gasten die graag bij je terugkomen. 😉

Waarom bedrijven voor ons kiezen …

Wij zijn écht 24/7 bereikbaar.
7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor jouw klanten.
Bij ons kan jij flexibel op- en afschalen.
Heb je het even te druk of is het juist rustig? Wij veren mee met jouw behoeftes.
Wij werken in jouw systeem.
Wij werken veilig in jouw eigen systeem (BPO). Zo hoef jij er niet naar om te kijken!
Wij zorgen voor blije gasten.
Meer dan 60% van de binnenkomende vragen in één keer afgehandeld.
Bereikbaar zijn wanneer klanten te maken hebben met storingen en calamiteiten buiten reguliere tijden is erg belangrijk, DIRECT is daarin onze partner.
René de Jong, Eneco

Een storingsdienst waar je gelukkig van wordt.

We staan 24/7 paraat om jouw gasten verder te helpen aan de telefoon. Of het nu gaat om pieken opvangen of storingsmeldingen buiten kantooruren. Dankzij ons super-volledige script, het werken in jouw systeem en specialistische kennis kunnen we goed doorvragen en veel problemen direct oplossen. Denk aan een slagboom die niet opengaat of een reservering die niet door is gekomen. Of indien nodig, plannen we zo een monteur in! Zo zorgen we samen voor ultiem comfort van begin tot eind.

Extra blije gasten met onze oplossingen.

Telefoonservice

Via een belletje kunnen je gasten snel vragen stellen, afspraken maken of spoedmeldingen doorgeven. Met onze efficiënte telefoonservice ben je altijd bereikbaar – ook als jij dat niet bent!

 • 24/7 bereikbaar
 • 60% is geholpen met 1 gesprek
 • Flexibel op- en afschalen
 • Veilig werken in jouw eigen systeem (BPO)
Ontdek jouw oplossing
Vanaf €1,68 per gesprek
Omnichannelservice

Creëer een naadloze en persoonlijkere gastervaring met omnichannel klantenservice. Meerdere kanalen, één consistente gastbeleving. Dat is nog eens uitblinken in klantcontact!

 • Overal en altijd bereikbaar
 • Nóg persoonlijkere klantervaring
 • Flexibel op- en afschalen
 • Veilig werken in jouw eigen systeem (BPO)

Elke dag zijn wij bezig om jouw gasten blij te maken. Dit doen we door hun oproep direct op te nemen en zo snel mogelijk een gepaste oplossing te bieden. Hierdoor zorgen we ervoor dat 99,8% van de gasten tevreden hun telefoon weer ophangt.

Hoe werkt de 24/7 storingsdienst?

Het is heel simpel: wij helpen je gasten verder aan jouw storingslijn met onze eigen (technische) kennis én die van jou. Daarmee zijn wij het verlengstuk van jouw organisatie. Zo werkt het:

 • We beginnen met het in kaart brengen van jouw organisatie en veelvoorkomende vragen;
 • Vervolgens stellen we een service op maat op;
 • Na een geslaagde testperiode is jouw 24/7 storingsdienst een feit!

Verhalen van onze opdrachtgevers.

 

Samen met Direct Klantcontact zorgen we ervoor dat we voor onze huurders 24 uur per dag bereikbaar zijn. Overdag nemen wij …

Lees het verhaal

DIRECT Klantcontact sluit aan bij de werkwijze van Van der Sluis Technische Bedrijven.

Lees het verhaal

Stadsparkeren is een landelijke aanbieder van belparkeren in de ruimste zin van het woord. Gebruikers kunnen betaald parkeren …

Lees het verhaal
Meer klantverhalen
Contact

Jouw klantenservice naar een hoger niveau? Regelen we!

Of je nu beter bereikbaar wil zijn in een sterk veranderende markt, hulp op piekmomenten nodig hebt of met een gerust hart je volledige klantenservice of storingsdienst wil uitbesteden, wij zijn er voor jou.

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of plan direct een afspraak in, dan kijken we samen hoe we jouw klantenservice naar een hoger niveau gaan tillen!

Hidden

Marketinginformatie

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
https://www.directklantcontact.nl/wp-content/uploads/2024/05/Joyce-Contact.jpg

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
22 april 2024

Nog iets meer dan twee maanden te gaan, en dan is het officieel zomer in ons land. De zomerperiode betekent voor veel branches topdrukte. De recreatiebranche herkent zich daar vast en zeker in. Of je nu een camping, een vakantiepark, of een …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
21 maart 2024

Het kan af en toe een uitdaging zijn om een goede klantenservice te bieden, omdat je bijvoorbeeld niet genoeg kennis en vaardigheden hebt op het gebied van klantcontact of omdat je simpelweg al druk genoeg bent.

Lees meer
Blink uit in klantcontact
28 december 2023

Als recreatieondernemer is er niets belangrijker dan het bieden van een onvergetelijke ervaring aan jouw gasten. Maar hoe goed je ook je best doet en inspeelt op verwachtingen: storingen of technische problemen …

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT