skip to Main Content
24/7 bereikbaarheid Kundige klantenservice experts Binnen één dag starten Dagelijks opzegbaar

Website

Voor DIRECT Klantcontact staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelen wij overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan onze website kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd.

Formulieren en e-mail

DIRECT Klantcontact gebruikt de gegevens die je via formulieren verstrekt om de door jou aangevraagde nieuwsbrieven en/of whitepapers naar je toe te sturen en om contact met je op te nemen aangaande het uitvoeren van dit verzoek. Bij het gebruik van formulieren geef  je DIRECT Klantcontact toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken en op te slaan voor het toesturen van:

 

  • whitepapers en documenten

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Uitschrijven / Afmelden’ te klikken in de voettekst van elke e-mailnieuwsbrief die je van ons ontvangt. DIRECT Klantcontact doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door op ‘Abonneren’ te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze privacy policy, te raadplegen via www.directklantcontact.nl/privacy-statement.

Tijdens onze evenementen wordt beeldmateriaal gemaakt. Door deel te nemen aan een van onze evenementen, geef je automatisch toestemming voor het maken en verspreiden van dit materiaal.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de verwerking van je persoonsgegevens? Stuur dan een bericht.

    Back To Top