skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Maar je hoeft niet alles zelf te doen; je kan tijdrovende werkzaamheden uitbesteden aan de experts van DIRECT Assistent. Onze vertalers, boekhouders, personeelsplanners en virtuele assistenten werken voor jou op afstand. Ze springen incidenteel bij of regelmatig; onze aanvullende diensten kan je met losse uren of een pakketprijs inzetten. Zo kom je écht aan je werk toe.

Virtuele assistent

Als ondernemer kan je veel zelf doen – maar waarom niet die ene tijdrovende taak uitbesteden aan een virtueel assistent? Of het nu het opschonen van de mailinglijst is, het bijhouden van social media, het afnemen van telefonische enquêtes of het beantwoorden van e-mails… Via DIRECT Assistent schakel je makkelijk een persoonlijke assistent in voor regelmatig terugkerende klussen. Zo’n virtuele receptie op afstand ontzorgt direct. Kan jij je kan focussen op je corebusiness.

Personeelsplanner op afstand

Het inroosteren van personeel is altijd weer een puzzel. Waarom dit tijdrovende klusje niet uitbesteden aan een personeelsplanner van DIRECT? Of voor het maken van een goed personeelsrooster ons slimme planningssysteem gebruiken? Met DIRECT hoef je niet meer urenlang te puzzelen met die weekplanning in Excel. Met een slimme planning maak je de bedrijfsvoering efficiënt: geen onderzetting meer, maar ook geen overbezetting. En zo heb je voortaan alleen díé personeelskosten die ook echt aan de orde zijn.

Vertaler

Een mailtje in het Engels is nog tot daar aan toe; je haalt je tekst door Google en poetst de vertaling nog een beetje op. Maar met een marketingtekst wordt het al anders. Bij zo’n zakelijke vertaling tussen bijvoorbeeld Engels en Nederlands gaat het niet alleen om de leesbaarheid, maar draait het ook om de tone of voice. Een taal vertalen vraagt dus om expertise, en dat is wat de vertalers van DIRECT in huis hebben. Je kan een vertaler van DIRECT boeken voor vertaalopdrachten in het Duits, Frans en Engels: voor jaarverslagen, websites, marketingteksten en meer.

Administratie uitbesteden

Als je onderneming groeit, wordt de administratie steeds complexer. Je werkt niet meer alleen, maar hebt personeel in dienst. En daar komt complexe boekhouding bij kijken. Maar ook als je een kleine onderneming hebt, kan de administratie een hele opgave zijn; misschien ontbreekt het je aan tijd of kennis om je papierwerk netjes op orde te hebben. Laat daarom relatief simpele, maar tijdrovende administratie uitbesteden aan DIRECT. Wij ontdubbelen bestanden, zetten e-mailadressen over of verwerken orders. Met het uitbesteden van je administratie weet je zeker dat je alles goed geregeld is.

Veelgestelde vragen over de aanvullende klantcontactdiensten

Als ondernemer ben je vaak met veel dingen tegelijk bezig. Je hoeft niet alles zelf te doen; je kan tijdrovende werkzaamheden uitbesteden aan de experts van DIRECT Assistent. Onze vertalers, boekhouders, personeelsplanners en virtuele assistenten werken voor jou op afstand. Zo kom je écht aan je werk toe.

Wil je de aanvullende klantcontact diensten snel opzetten? Dat is geen enkel probleem. Geef het bij ons aan als je haast hebt. Wij zetten alle zeilen bij om je dezelfde dag te helpen.

Op zoek naar een partner in klantcontact? Neem contact op.

Laat je één dienst van de aanvullende klantcontact diensten uitbesteden? Of allemaal? 365 dagen per jaar, 24/7? Of op werkdagen van 7.00 uur tot 20.00 uur? Bij DIRECT kies je een abonnement dat zakelijk bij je past en ben en blijf je in control.

Klinkt dat goed? Neem direct contact op met ónze klantenservice en laat je informeren door een klantcontact-specialist.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top