skip to Main Content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Aanvullende klantcontact diensten

Met duizend-en-een dingen bezig?

Aanvullende klantcontact diensten

Met duizend-en-een dingen bezig?

Als ondernemer ben je vaak met duizend-en-een dingen tegelijk bezig. Maar je hoeft niet alles zelf te doen; je kan tijdrovende werkzaamheden uitbesteden aan de experts van DIRECT Assistent. Onze vertalers, boekhouders, personeelsplanners en virtuele assistenten werken voor jou op afstand. Ze springen incidenteel bij of regelmatig; onze aanvullende diensten kan je met losse uren of een pakketprijs inzetten. Zo kom je écht aan je werk toe.

vrouw receptioniste

Virtuele assistent

Als ondernemer kan je veel zelf doen – maar waarom niet die ene tijdrovende taak uitbesteden aan een virtueel assistent? Of het nu het opschonen van de mailinglijst is, het bijhouden van social media, het afnemen van telefonische enquêtes of het beantwoorden van e-mails… Via DIRECT Assistent schakel je makkelijk een persoonlijke assistent in voor regelmatig terugkerende klussen. Zo’n virtuele receptie op afstand ontzorgt direct. Kan jij je kan focussen op je corebusiness.

Ik wil meer weten over de virtuele assistent

Personeelsplanner op afstand

Het inroosteren van personeel is altijd weer een puzzel. Waarom dit tijdrovende klusje niet uitbesteden aan een personeelsplanner van DIRECT? Of voor het maken van een goed personeelsrooster ons slimme planningssysteem gebruiken? Met DIRECT hoef je niet meer urenlang te puzzelen met die weekplanning in Excel. Met een slimme planning maak je de bedrijfsvoering efficiënt: geen onderzetting meer, maar ook geen overbezetting. En zo heb je voortaan alleen díé personeelskosten die ook echt aan de orde zijn.

Ik wil meer weten over personeel plannen
computer DIRECT Klantcontact
overleg collega's

Vertaler

Een mailtje in het Engels is nog tot daar aan toe; je haalt je tekst door Google en poetst de vertaling nog een beetje op. Maar met een marketingtekst wordt het al anders. Bij zo’n zakelijke vertaling tussen bijvoorbeeld Engels en Nederlands gaat het niet alleen om de leesbaarheid, maar draait het ook om de tone of voice. Een taal vertalen vraagt dus om expertise, en dat is wat de vertalers van DIRECT in huis hebben. Je kan een vertaler van DIRECT boeken voor vertaalopdrachten in het Duits, Frans en Engels: voor jaarverslagen, websites, marketingteksten en meer.

Ik wil meer weten over tekst vertalen

Administratie uitbesteden

Als je onderneming groeit, wordt de administratie steeds complexer. Je werkt niet meer alleen, maar hebt personeel in dienst. En daar komt complexe boekhouding bij kijken. Maar ook als je een kleine onderneming hebt, kan de administratie een hele opgave zijn; misschien ontbreekt het je aan tijd of kennis om je papierwerk netjes op orde te hebben. Laat daarom relatief simpele, maar tijdrovende administratie uitbesteden aan DIRECT. Wij ontdubbelen bestanden, zetten e-mailadressen over of verwerken orders. Met het uitbesteden van je administratie weet je zeker dat je alles goed geregeld is.

Ik wil meer weten over administratie uitbesteden
vrouw telefoniste computer onderteuning

De veelgestelde vragen over de aanvullende klantcontact diensten

Als ondernemer ben je vaak met veel dingen tegelijk bezig. Je hoeft niet alles zelf te doen; je kan tijdrovende werkzaamheden uitbesteden aan de experts van DIRECT Assistent. Onze vertalers, boekhouders, personeelsplanners en virtuele assistenten werken voor jou op afstand. Zo kom je écht aan je werk toe.

Wil je de aanvullende klantcontact diensten snel opzetten? Dat is geen enkel probleem. Geef het bij ons aan als je haast hebt. Wij zetten alle zeilen bij om je dezelfde dag te helpen.

Wij bieden je graag de meest flexibele oplossingen om jou uit te laten blinken in klantcontact. De aanvullende klantcontact diensten kunnen we supersnel voor je opzetten. Mocht het onverhoopt niet bevallen, kun je er ieder moment ook weer vanaf. We doen graag alles om jouw klanten de beste ervaring te bieden, zodat jij je op de groei van je bedrijf kunt richten.

Online aanmelden is super eenvoudig. Het starten van de gratis proefperiode van 14 dagen kan met één druk op de knop.

Bekijk hier de gehele FAQ

Een online klantenservice-specialist
spreken?

Laat je één dienst van de aanvullende klantcontact diensten uitbesteden? Of allemaal? 365 dagen per jaar, 24/7? Of op werkdagen van 7.00 uur tot 20.00 uur? Bij DIRECT kies je een abonnement dat zakelijk bij je past en ben en blijf je in control.

Klinkt dat goed? Neem direct contact op met ónze klantenservice en laat je informeren door een klantcontact-specialist. Bel op 026 – 200 57 25, app, mail info@directklantcontact.nl of chat (rechtsonder). Of: probeer Mijn DIRECT Klantcontact twee weken gratis!

Back To Top