Bewustwording voor na de zomervakantie

In een artikel dat onlangs in vakblad CustomerFirst is verschenen, is te lezen dat ‘voor hen die hun klantenservice op orde hebben door een combinatie van technologie en menselijk handelen, het dé katalysator voor hogere loyaliteit vanwege een gepersonaliseerde klantreis is.’ Zie het als een bewustwording, ook dit jaar, ook na een heerlijke zomervakantie kún je niet anders dan je schouders eronder zetten en dit onderwerp hartstikke serieus nemen. Want er is gevaar dat je personeel uitstroomt, er mensen voor terugvinden is bijna onmogelijk en zonder je personeel zijn je klanten niet tevreden. Voor veel bedrijven is dit dus inmiddels een serieuze pijler. Het is daarmee ook niet zo gek dat wij van onze klanten terug horen dat we ze enorm ontlasten door ons aanbod. Bovendien zien we dat bedrijven die slim met dit onderwerp aan de slag gaan dit ook als thema opnemen in hun jaarplan.

We kunnen altijd beroep doen op de ondersteuning van DIRECT Klantcontact. Via elk mogelijk klantcontactkanaal.
Leonie van Mierlo, Stadsparkeren.

Klantenservice als katalysator

Een goede klantenservice biedt gouden kansen. Klantervaring is immers belangrijker dan ooit en bedrijven en organisaties die dit goed begrijpen en ernaar handelen hebben een voorsprong op de rest. En, dat is eigenlijk niet meer dan logisch wanneer je er nuchter over nadenkt: hoe kun je als bedrijf zonder uitgewerkte strategie voor klantenservice nu echt tevreden klanten hebben en houden? Je gaat toch ook niet zonder voorbereiding naar Italië op vakantie? Of zonder te reserveren naar dat drukbezette restaurant? We nodigen je van harte uit om dit najaar serieus aan de slag te gaan met klantenservice voor zover je dat nog niet doet. En heb je niet de juiste mensen op de juiste plekken? Of een gebrek aan capaciteit? Kies dan voor je klantenservice uitbesteden. Dan kennen wij nog wel een goede partner die je snel en vakkundig uit de spreekwoordelijke brand helpt. Onze belofte? Blije klanten tot de max! Wij nodigen je graag uit voor en gratis consult. Plan hier direct je afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak kennis met onze kennisbank.

Gidsen
22 april 2024

Met deze 5 manieren om 24/7 klantenservice te bieden maak je van jouw onderneming een échte bereikbaarheids-kampioen. Klanten willen altijd en overal geholpen worden.

Lees meer
Blink uit in klantcontact
21 maart 2024

Het kan af en toe een uitdaging zijn om een goede klantenservice te bieden, omdat je bijvoorbeeld niet genoeg kennis en vaardigheden hebt op het gebied van klantcontact of omdat je simpelweg al druk genoeg bent.

Lees meer
Blink uit in klantcontact
28 december 2023

Als recreatieondernemer is er niets belangrijker dan het bieden van een onvergetelijke ervaring aan jouw gasten. Maar hoe goed je ook je best doet en inspeelt op verwachtingen: storingen of technische problemen …

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT