Skip to content
Flexibel op- en afschalen 24/7 bereikbaar First time fix Eigen vast contactpersoon

Bij DIRECT Klantcontact denken we graag met je mee en werken we samen met jou er naartoe dat je uitblinkt in klantcontact. Je kennis omtrent dit onderwerp uitbreiden? Regelmatig organiseren we verschillende evenementen die bijdragen aan jouw kennis en skills. Hieronder vind je alle aankomende events. Wil je op de hoogte blijven van vergelijkbare evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Uitblinken

NTB

Blink uit in een efficiënt klantproces

Klantcontactprocessen inrichten blijft een uitdaging. Een uitdaging – zoals het woord al zegt – in de vorm van een continu proces. Tijdens het eerste evenement van 2020, op een nader bekend te maken datum, vertellen we je meer over de inrichting van een efficiënt klantproces. In deze workshop nemen twee experts je stapsgewijs mee langs alle do’s en don’ts. Op basis van échte cases en praktijkervaring.

Uitblinken

13 november 2019

Blink uit in klantinteractie

Op woensdag 13 november alweer de vierde en laatste editie van ‘Blink uit in Klantcontact’. Dit keer alles en meer over klantinteractie. In een wereld vol ‘tech’ valt op dat men op zoek is naar meer ‘touch’. Want hoe groot is de impact van een kwalitatief ‘goed’ antwoord richting een klant? En hoe kan je het nog beter doen? In deze sessie meer over klantbeleving, klantinteractie en our way back to basics.

Uitblinken

11 september 2019

Blink uit in technologie & AI

De belofte van artificial intelligence (AI) is groot. Zeker als het gaat om klantcontact. Op 11 september 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent robotisering, AI en vernieuwende technologieën waar jij de strijd mee gaat winnen. We nodigen je van harte uit bij ons in Arnhem. Benieuwd naar het programma? Klik dan verder.

Uitblinken

5 juni 2019

Blink uit in online klantcontact

Alles willen weten over online klantcontact en de nieuwste trends? Op 5 juni 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent online klantcontact. Alles wat je moet weten om je online zichtbaarheid en klanttevredenheid te verhogen. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem. Benieuwd naar deze leerzame dag? Lees dan snel verder.

Uitblinken

10 april 2019

Blink uit in klantbeleving

Wil je weten hoe je kunt uitblinken in klantbeleving? Op 10 april 2019 nodigen we je graag uit voor een sessie omtrent klantbeleving en wat jij hier aan kunt doen. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem. Benieuwd naar deze leerzame dag? Lees dan snel verder.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de klantcontactwereld.

Abonneer je op onze maandelijks nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten. Ontvang iedere maand het actuele klantcontact nieuws.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Heb je een vraag? Stel 'm gerust.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top